De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk inzicht diplomadossier

Stap 1: Kies jouw basis

We geloven in een stevige online basis. Opleiding PE is ons meest complete digitale studiepakket, met hoge slagingspercentages en een lage studielast. Met de lesstof in jouw persoonlijke leeromgeving kan je altijd, overal aan de slag. Met de e-learning en effectieve studievormen zoals Slim Leren, Onbeperkt Oefenen en videoleren plus 3 extra oefenexamens ga jij gerust en goed voorbereid naar het examen.

Ben je op zoek naar een iets compactere voorbereiding? Dat kan ook! Met onze E-learning PE met één oefenexamen en Slim Leren krijg je al een goed begrip van de leerstof.

Wft Examen Vermogen

Stap 2: Aanvullende training

Bereid jij je liever voor op je examen met ondersteuning van onze trainers? Dat kan! Tijdens de Klassikale Opleiding PE ga je samen met onze professionele trainer en je medecursisten tijdens een examentraining van 3 uur aan de slag met casuïstiek over de belangrijkste onderdelen uit het examen. Ook krijg je handige tips en tricks. Direct aansluitend op de training maak jij je examen en krijg je meteen te horen of je bij de 91% van de Hoffelijk-kandidaten hoort die in één keer slaagt voor het examen.

Wil of kan je niet naar een locatie reizen en volg je de examentraining dus liever vanuit huis of op je werk? Dan is onze Virtual Classroom Examentraining PE de perfecte keuze voor jou. Je plant het examen in op de datum en het moment dat voor jou het beste uitkomt.

Opleiding Wft Inkomen

Stap 3: Boek je examen

Wil je tijdens het volgen van je PE-opleiding een stok achter de deur? Plan dan ook gelijk je examen in. Bij Hoffelijk hebben we meer dan 55 examenlocaties door het hele land. We nemen zes dagen per week examens af, ook in de avonduren. Zo heb je altijd een examenlocatie in de buurt op het moment dat jou het beste uitkomt.

Welke studievorm kies jij?

Benieuwd wat je precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

Studievormenschema