De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Man met laptop start de opleiding via STAP budget

Stap 1: Kies jouw basis

Voor een optimale voorbereiding op je examen start je altijd met een stevige online basis. Deze bieden we je met de Opleiding Wft, ons meest complete studiepakket. Je gaat zelfstandig en in je eigen tempo met de lesstof aan de slag. We leiden je stapsgewijs door de stof met werkvormen zoals Videoleren en Onbeperkt Oefenen. Met de extra oefenexamens in dit pakket studeer je snel én examengericht. Zo ben jij in no time tijd klaar voor je Wft-examen.

Ben je op zoek naar een iets compactere voorbereiding? Dat kan ook! Met onze E-learning Wft met één oefenexamen en Slim Leren krijg je al een goed begrip van de leerstof.

financieel adviseur

Stap 2: Kies jouw aanvullende training

Bereid jij je liever voor op je examen met ondersteuning van onze trainers? Ook dat is mogelijk met de examentrainingen en klassikale opleidingen. Deze kan je zowel op een van onze locaties als via de Virtual Classroom volgen.

Met de Klassikale Opleiding Wft of Virtual Classroom Opleiding Wft bereid jij je voorafgaand aan de opleiding al optimaal voor met onze online basis. Je ontvangt bij onze klassikale en Virtual Classroom-producten namelijk ook een digitaal studiepakket met alle diensten uit de Opleiding Wft. Aan de hand van casuïstiek, praktijkvoorbeelden en oefenvragen wordt de stof tijdens de opleidingsdagen verder tot leven gebracht. Ook is er veel ruimte om te sparren met de trainer en je medecursisten.

Je kan er ook voor kiezen om onze eendaagse Klassikale Examentraining Wft te volgen. Zo krijg je aan de hand van oefenvragen en examengerichte tips en tricks dat extra steuntje in de rug. Op locatie of vanuit de Virtual Classroom.

Wft Basis examen

Stap 3: Boek jouw examen

Wil je tijdens het volgen van je Wft-opleiding een stok achter de deur? Plan dan ook gelijk je examen in. Bij Hoffelijk hebben we meer dan 55 examenlocaties door het hele land. We nemen zes dagen per week examens af, ook in de avonduren. Zo heb je altijd een examenlocatie in de buurt op het moment dat jou het beste uitkomt.

Welke studievorm kies jij?

Benieuwd wat je precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

Een schema waarin al onze studievormen en de inhoud ervan staat weergegeven.