De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Duurzaamheid permanent actueel

Permanent Actueel

Duurzaamheid is een belangrijk thema, ook binnen de financiële dienstverlening. Maar oplossingen en mogelijkheden rondom verduurzaming blijven zich continu ontwikkelen en ook de wet- en regelgeving rondom dit thema verandert zo nu en dan.

Om ervoor te zorgen dat jij continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen voor wat betreft duurzaamheid en hoe jij dit toe kunt passen in je dagelijkse adviespraktijk, hebben we Permanent Actueel Duurzaamheid in het leven geroepen. Wekelijks sturen we je een update van alle ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. De artikelen duren ongeveer 5 minuten en we sluiten ieder artikel af met een vraag.

Wil jij ook continu up-to-date blijven? Bekijk dan Permanent Actueel Duurzaamheid.

Duurzaamheid klassikale trainingen

Klassikaal of digital classroom

Verduurzaming wordt steeds belangrijker bij het aankopen en financieren van een woning. We merken dat dit onderwerp voor adviseurs nog onwennig is en dat zij zelf soms nog overtuigd moeten raken van de noodzaak. Tijdens de training Duurzaamheid en de adviespraktijk gaan we dieper in op het toepassen van het thema duurzaamheid in het gesprek met de klant én behaal jij zes PE SEH-punten in categorie A.

Onderwerpen die tijdens deze training onder andere aan bod komen: 

  • De meerwaarde van duurzaamheid in je advies.
  • De klant enthousiast krijgen over het verduurzamen van de woning.
  • Wanneer en op welke manier maak je duurzaamheid bespreekbaar?

 

Duurzaamheid e-learnings

E-learnings

Eind dit jaar moet 80% van de Nederlandse hypotheekadviseurs opgeleid zijn op het gebied van duurzaamheid. In deze drie uur durende e-learnings leer je alles over het verduurzamen van een eigen woning. Zo kun je nog meer toegevoegde waarde leveren aan je klant tijdens het adviesproces.

Voor meer informatie over de e-learnings:

Met beide e-learnings kun je drie categorie B-punten voor de SEH behalen en ontvang je daarnaast het certificaat Adviseur Duurzaam Wonen. Hiermee voldoe je aan de verplichting die gesteld is vanuit de SEH om de e-learning af te ronden in 2020 - 2021.

 

Duurzaamheid Hoffelijk escaperoom

Escaperoom Operation Earth

De escaperoom van Hoffelijk is hét spel dat je samen met je collega’s speelt om meer bewustwording te realiseren. Operation Earth: Point of no return staat volledig in het teken van verduurzaming. Hoe duurzaam is de toekomst, als de toekomst je duur komt te staan?

Ga jij de uitdaging aan? Boek dan nu de escaperoom Operation Earth: Point of no return.

Incompany training Duurzaamheid

Duurzaamheid voor je gehele organisatie

De klassikale PE SEH-training Duurzaamheid verzorgen wij ook incompany voor al je medewerkers. Heb je interesse in deze training of ben je benieuwd naar welke incompanymogelijkheden we nog meer bieden voor jouw organisatie? Rebecca gaat er graag met je over in gesprek. Neem contact met haar op via 010 - 760 11 00.