De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

De software die je moet downloaden is afhankelijk van het device waarop je de digital classroom volgt. Zorg ervoor dat je deze software ruim van tevoren download, we raden je aan om dit uiterlijk een dag van tevoren te doen. Log op de dag zelf op tijd in je digitale leeromgeving in om de digital classroom te starten. We raden je aan uiterlijk 10 minuten van tevoren in te loggen.

Let op: Het kan zijn dat je Zoom niet op je werkcomputer kunt installeren. Controleer dit altijd ruim van tevoren of gebruik een persoonlijk device.

Windows knop     Android knop     

iPhone of iPad      iMac of MacBook

Instructies voor iMac of MacBook

Om Zoom of Zoom Rooms te installeren op je Mac, moet je je Beveiliging en privacy toestaan voor apps die je downloadt van erkende ontwikkelaars. Volg hiervoor de volgende stappen:

Zoom video afbeelding

Instructie Zoom - iMac & Macbook

Als je deze stappen volgt is je Mac of MacBook klaar voor de installatie van Zoom

Starten in je leeromgeving

Digital classrooms zijn beschikbaar via je digitale leeromgeving. Via ‘Agenda’ in het menu bovenin, komt de optie ‘Digital classrooms’ naar voren. Uiterlijk tien minuten voor de training zie je in je welkomstscherm onderstaande knop met ‘Aanmelden’ verschijnen. Wordt deze knop niet zichtbaar dan kan het zijn dat je de welkomstpagina moet refreshen.

Zodra je op de knop hebt geklikt, word je naar de classroom gestuurd. De camera op je device staat dan standaard aan en je microfoon standaard uit. De docent kan de microfoons van deelnemers toelaten. Je kunt zelf eventueel je camera uitzetten, maar het werkt natuurlijk prettiger en het is voor iedereen duidelijker als deelnemers elkaar kunnen zien. Wil je iets vragen of zeggen? Gebruik de chatfunctie of ‘raise hand’. De docent kan jou ook vragen stellen via de chat of via een poll.