De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Nieuwe deelnemers aanmelden

Wanneer je nieuwe deelnemers toevoegt, worden deze aangemaakt met de status ‘Draft’. Binnen een uur worden deze accounts geactiveerd. Als wij vermoeden dat de deelnemer reeds opleidingshistorie bij ons heeft opgebouwd, willen we eerst bij de deelnemer nagaan of deze de opleidingshistorie wil behouden. In dat geval blijft de deelnemer uiterlijk twee werkdagen op de status 'Draft' staan. Dit heeft te maken met de verificatieperiode. Moet de deelnemer sneller toegang krijgen, neem dan contact op met je Hoffelijk Relatiebeheerder. Dit staat los van het bewerken van deelnemers en managers die al in je overzicht staan; deze worden direct geüpdatet.

Hoffelijk dashboard laptop

Inloggen als

Door in te loggen als de deelnemer, zie je hoe het dashboard er voor hen uitziet. Zo kun jij de deelnemers beter begeleiden wanneer ze vragen hebben. Je kunt op deze wijze ook inloggen in de leeromgeving en/of webshop van de deelnemer.

Beheerder laptop

Vertaalkenmerken

Vertaalkenmerken beschrijven de (functie)profielen binnen je organisatie. Deze heeft je organisatie samen met Hoffelijk afgestemd. Binnen het vertaalkenmerk wordt vastgelegd welke diensten en systemen nieuwe medewerkers moeten krijgen wanneer ze in dienst treden, of wat hun Permanent Actueel- of diplomaprofiel is. Het is ook mogelijk om via een vertaalkenmerk studiemateriaal te bestellen namens de medewerker. Dit wordt dan automatisch klaargezet. Vertaalkenmerken kunnen gekoppeld worden aan meerdere deelnemers tegelijk via de pagina ‘Vertaalkenmerken’, of je kunt het voor een specifieke medewerker aanzetten door via ‘Deelnemers’ naar ‘Detail weergeven’ te gaan.

Beheerder laptop Hoffelijk

Bestellingen

Onder 'Bestellingen' tref je een overzicht aan met alle door je medewerkers bestelde diensten. Als deelnemers bestellingen op kosten van je organisatie hebben geplaatst, zijn de bestelregels per bestelling te downloaden naar Excel. Het is ook mogelijk persoonsgebonden kostenplaatsen bij verzamelfacturen toe te voegen, je kunt hiervoor contact opnemen met de relatiebeheerder van Hoffelijk. Handig voor verwerking van de facturatie in je eigen boekhoudingspakket.

Planning Wft-opleiding

Als je organisatie gebruikmaakt van de Begeleidingstool om voortgang van Wft-opleidingen te monitoren, dan kun je details, de startdatum en de streefdatum van de opleiding weergeven via ‘Deelnemers’. Hiermee creëer je een persoonlijke planning en zie je of de medewerker voor- of achterloopt. 

Overzicht deelnemers