De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning Adviseur Duurzaam Wonen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 3 categorie B PE SEH-punten
  • 3 uur studiebelasting
  • Digitaal

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp, zo ook in de woningmarkt. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk adviseurs in Nederland opgeleid zijn op het gebied van duurzaamheid, bieden wij de e-Learning Adviseur Duurzaam Wonen Op deze wijze kan de koopwoningmarkt de komende periode nog verder verduurzamen. Daarmee dragen we met zijn allen bij aan een betere leefomgeving.

Verduurzaming van de eigen woning

Duurzaamheid en energiebesparing onder huizenbezitters is steeds meer van belang. Jij als financieel adviseur kunt hierbij helpen door energiebesparende voorzieningen mee te nemen in het advies naar de klant. Je denkt na over welke voorzieningen bij de klant passen en welke financiële gevolgen dit heeft voor hem of haar. Deze e-learning komt voort uit het initiatief Duurzaam Wonen. Dit is een initiatief uit de financiële branche die erop gericht is om de wereld een stukje beter te maken.

Inhoud e-Learning Adviseur Duurzaam Wonen

Hoffelijk neemt je in deze e-learning mee in de verduurzaming van de eigen woning. We leggen uit waarom dit zo belangrijk is. Ook leggen we uit welke mogelijkheden er zijn voor klanten en welke financiële gevolgen dit heeft voor hen. Indien je de e-learning met succes gevolgd hebt, beschik je over alle kennis wat betreft verduurzaming van de eigen woning. Deze kennis kun je meenemen in het adviesgesprek met de klant.

Aan de hand van de opgedane kennis kunnen we in de toekomst zuiniger met energie omgaan. Verduurzaming kost in het begin geld, maar het levert uiteindelijk ook veel op. De energierekening gaat bijvoorbeeld omlaag en het wooncomfort gaat vooruit. Je kunt jouw kennis over verduurzaming inzetten tijdens een gesprek met een cliënt die een nieuwe woning koopt bijvoorbeeld of zijn of haar hypotheek oversluit.

Voor wie?

Deze e-learning is opgezet voor alle financieel adviseurs en makelaars die met hun klanten in gesprek gaan over de verduurzaming van de eigen woning.

Advieskeuze

Wanneer je de e-Learning Adviseur Duurzaam Wonen hebt afgerond, ontvang je een certificaat. Het certificaat duurzaam wonen kan je downloaden in je leeromgeving en uploaden in het beroeps- en specialistenregister ADW Adviseur Duurzaam Wonen op Advieskeuze.nl. Zo kunnen klanten die op zoek zijn naar een duurzaam wonen adviseur jou nog makkelijker vinden!