De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning Sancties
€ 289,00 vrijgesteld van btw
  • 7 uur studiebelasting
  • Inclusief bewijs van deelname
  • Online leeromgeving

Over de E-learning Sancties

Met deze e-learning leer je als CDD-professional over de belangrijkste onderwerpen verbonden aan sancties. In de e-learning wordt onder andere uitgelegd wat sancties zijn, wat de sanctiewetgeving inhoudt en wat de mogelijke sanctierisico's zijn. De nadruk in de e-learning ligt op het doen van onderzoek en het herkennen van sanctierisico's. Daarnaast biedt de e-learning verdiepende kennis die je in de praktijk kan toepassen. Na het volgen van de e-learning kan je sanctierisico's identificeren en weet je adequaat te handelen binnen jouw rol als specialist. De E-learning Sancties is tot stand gekomen in samenwerking met Delta Capita.

Inhoud van de e-learning 

Voor deze e-learning is geen vooropleiding vereist. Wel is enige basiskennis op het gebied van CDD een pre. De E-learning Sancties behandelt verschillende onderwerpen op het gebied van sancties, sanctierisico’s en sanctiewetgeving. Denk hierbij aan:

  • Sanctie risico’s; wat sancties zijn, onderscheid economische en financiële sancties, het wettelijke kader en de rol van de Europese Unie en OFAC.
  • Toezichthouders en relevante instanties; wat de rol van DNB, AFM en overige relevante instanties is in relatie tot sancties.
  • Internationaal zakendoen; gesanctioneerde landen, personen, organisaties, goederen en diensten.
  • CDD en sancties; wat sanctierisico inhoudt, mitigerende factoren en overtreding van sanctiewet- en regelgeving.

Vervolgens wordt er een vertaalslag gemaakt naar het CDD-onderzoek en biedt de e-learning handvatten om de verdiepende kennis toe te passen in de praktijk.

Wat levert de e-learning mij op?

Aan het einde van de e-learning weet je wat sancties inhouden en begrijp je het belang ervan. Verder heb je geleerd wat de relevantie van sancties binnen CDD en compliance zijn en ken je alle sanctie gerelateerde wet- en regelgeving. Je kan sancties binnen de internationale (handels)context plaatsen en begrijpt de verhoudingen van sancties binnen CDD. Tot slot weet je risicovolle sanctierisico’s en situaties te herkennen en op basis van professioneel beoordelingsvermogen in de praktijk toe te passen. 

Na afronding van de e-learning ontvang je van ons een (digitaal) bewijs van deelname. 

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.