De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Praktijkmodule CDD Professional
€ 1.165,00 vrijgesteld van btw
 • Drie opleidingsdagen
 • Verzorgd door onze topdocenten
 • Interactie met trainer en medecursisten
 • Inclusief bewijs van deelname
Bekijk data en locaties

Over de Praktijkmodule CDD Professional

De Praktijkmodule CDD Professional is bedoeld voor professionals binnen financiële instellingen, maar zeker ook interessant voor professionals werkzaam binnen andere Wwft-plichtige instellingen, zoals zoals accountants en advocaten. Daarnaast is de praktijkmodule waardevol voor iedereen die nieuw is binnen het CDD-domein en zich verder wilt ontwikkelen op het gebied van CDD.

Inhoud van de praktijkmodule 

De praktijkmodule bestaat uit drie trainingsdagen verspreid over drie weken. Tijdens de Praktijkmodule CDD Professional ontwikkel je je professionele beoordelingsvermogen en pas je deze toe aan de hand van diverse, uitdagende casuïstiek. In deze module komen onder ander de UBO, PEP en organisatiestructuren aan bod. In kleine groepjes ga je aan de slag met de materie. Uiteraard is er tijdens deze dagen voldoende gelegenheid om je vragen te stellen aan de ervaren trainer.

Deze praktijkmodule is tot stand gekomen in samenwerking met Delta Capita. Zij zijn als specialistisch opleidingspartner medeverantwoordelijk voor de content en verzorging van deze training.

Wat levert de praktijkmodule mij op?

De Praktijkmodule CDD Professional is bedoeld om jou middels een praktijkgerichte aanpak klaar te stomen voor het Examen Erkend CDD-analist. Na het volgen van de praktijkmodule:

 • snap je het belang en de werking van het CDD-control framework;
 • herken je risicovolle situaties en kan je daar op basis van professioneel beoordelingsvermogen naar handelen;
 • begrijp je wanneer er sprake van witwassing, terrorisme financiering en/of corruptie is;
 • ken je de bijbehorende sancties; en
 • ontvang je van ons een bewijs van deelname.
   

E-learning CDD Professional

Voordat je aan de praktijkmodule begint, raden we je aan om de E-learning CDD Professional te volgen. Tijdens deze e-learning worden onderwerpen als cliëntenonderzoek, herkenning van risicogebieden en het treffen van anti-witwasmaatregelen behandeld. Vervolgens kun je de kennis die je hebt opgedaan tijdens de e-learning gebruiken bij het oplossen van de casussen tijdens de praktijkmodule. Zo heb je de ideale voorbereiding op het Examen Erkend CDD-analist in huis.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.