De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Client Officer
€ 329,00 vrijgesteld van btw
  • Verzorgd door onze vakkundige trainers
  • Interactie met trainer en vakgenoten
  • Client Officer-certificaat
  • Eigen laptop benodigd voor eindtoets

Over de Opleiding Client Officer

Steeds meer taken van binnendienstmedewerkers op het gebied van hypotheken worden geautomatiseerd en verdwijnen daardoor. Tegelijkertijd is persoonlijk klantcontact rond de aanschaf van een woning steeds belangrijker geworden. Bereid je voor op deze veranderingen door onze Opleiding Client Officer te volgen.

Als client officer ben je op de hoogte van wat er speelt bij je klanten en weet je wanneer advies van jouw organisatie nodig is. Samen met de adviseur maak je een plan met om klanten op het juiste moment te benaderen. Als je in het bezit bent van de juiste Wft-diploma's, kan je dit plan zelf uitvoeren. Zo voldoe je meteen aan de wettelijke zorgplicht.

Inhoud van de opleiding 

Tijdens deze eendaagse klassikale opleiding gaan we in op de belangrijkste thema's voor client officers. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Je wordt bijgepraat over wat er speelt in de adviesmarkt.
  • Je leert herkennen wat belangrijke momenten voor je klant zijn, zodat je daar samen met de adviseur goed op kan inspelen.
  • Je leert om de juiste selectie voor een klantindeling te maken en krijgt andere tools aangereikt om in kaart te brengen wat jullie klant nodig heeft. Daarbij zet je de klant centraal.
  • Je vertaalt de inzichten naar een concreet plan van aanpak, waar je de volgende werkdag direct mee aan de slag kan.

Voor wie is de opleiding?

Ben je administratief hypotheekmedewerker (met of zonder Wft-diploma Hypothecair Krediet) en ben je op zoek naar een andere invulling van jouw functie? Dan is de Opleiding Client Officer bedoeld voor jou!

Wat levert de opleiding mij op?

Na het volgen van de deze opleiding ben jij voortaan het eerste aanspreekpunt voor de adviseur én de klant. Je weet de juiste informatie te verzamelen en bent daarnaast verantwoordelijk voor de klantenportefeuille.

Wat je verder nog moet weten over deze opleiding

De opleiding is inclusief digitaal studiemateriaal waarmee je je goed kan voorbereiden op de trainingsdag. Je sluit de opleiding af met een online examen. Neem dus je eigen laptop mee! Bij een goed resultaat ontvang je het CO-certificaat.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.