De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

e-Learning PE Consumptief Krediet
€ 35,00 vrijgesteld van btw
  • 5 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Consumptief Krediet
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Wil je binnenkort je PE-examen Consumptief Krediet afleggen om ervoor te zorgen dat je adviseursdiploma geldig blijft? Bereid je dan optimaal voor met ons examengerichte lesmateriaal. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

Dagelijks ondersteunen wij bij Hoffelijk financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Uniek aan onze dienstverlening is de jarenlange ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Door deze ervaring is al ons studiemateriaal volledig examengericht. Een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers zijn hiervan het resultaat.

Inhoud e-Learning PE Consumptief Krediet
We behandelen tijdens de e-Learning PE Consumptief Krediet de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van de modules Wft Basis en Wft Consumptief Krediet aan bod komen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Lagere maximale kredietrente
  • VFN gedragscode en normen
  • Herziening beslag en executierecht

Binnen je online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Mocht je het fijn vinden dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Stapsgewijs door de online leeromgeving
In je online leeromgeving doorloop je op gestructureerde wijze alle Wft PE-actualiteiten. Deze actualiteiten kunnen aan bod komen tijdens je PE-examen Consumptief Krediet. Het leren en oefenen in combinatie met de examengerichte aanpak, zorgen ervoor dat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. Ook neem je de lesstof op deze manier extra goed op.

Resultaat gerichte e-Learning
Onze lesstof sluit naadloos aan op het landelijke examen. Je krijgt tijdens de e-Learning continu inzicht in je voortgang. Hierdoor weet je precies wanneer je klaar bent voor het examen. Dit resulteert in hoge slagingspercentages.

Meer oefenen
Wij hebben met onze jarenlange ervaring gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Consumptief Krediet, met representatieve oefenexamens nóg optimaler voorbereidt op het examen. Wil je ook hiermee aan de slag? Bestel dan onze Oefenexamens PE Consumptief Krediet en ontvang direct een set met drie examengerichte oefenexamens.

Ook graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Consumptief Krediet!

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen