De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE Consumptief Krediet
€ 60,00 vrijgesteld van btw
  • 7 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Consumptief Krediet
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Dagelijks ondersteunen wij bij Hoffelijk financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Uniek aan onze dienstverlening is de jarenlange ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Door deze ervaring is al ons studiemateriaal volledig examengericht. Een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers zijn hiervan het resultaat.

Structuur en lage studiebelasting

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen en de examengerichte aanpak zorgen er voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat en deze eens extra goed opneemt. Hiermee houden we voor jou de studiebelasting laag.

Inhoud e-Learning PE Consumptief Krediet

We behandelen tijdens de e-Learning PE Consumptief Krediet de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van de modules Wft Basis en Wft Consumptief Krediet aan bod komen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Lagere maximale kredietrente;
  • VFN gedragscode en normen; en
  • Herziening beslag en executierecht.


Binnen je online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Mocht je het fijn vinden dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

10
1 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Hoffelijk helpt erg goed bij de voorbereiding van je toets. De oefenvragen helpen je om te wennen aan de vraagstelling. Ook helpen de oefenvragen om de stof goed te beheersen en te zien welke onderdelen nog lastig voor je zijn en welke je goed onder de...

Stapsgewijs door de online leeromgeving

In je online leeromgeving doorloop je op gestructureerde wijze alle Wft PE-actualiteiten. Deze actualiteiten kunnen aan bod komen tijdens je PE-examen Consumptief Krediet. Het leren en oefenen in combinatie met de examengerichte aanpak, zorgen ervoor dat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. Ook neem je de lesstof op deze manier extra goed op.

Resultaat gerichte e-Learning

Onze lesstof sluit naadloos aan op het landelijke examen. Je krijgt tijdens de e-Learning continu inzicht in je voortgang. Hierdoor weet je precies wanneer je klaar bent voor het examen. Dit resulteert in hoge slagingspercentages.

Meer oefenen

Wij hebben met onze jarenlange ervaring gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Consumptief Krediet, met representatieve oefenexamens nóg optimaler voorbereidt op het examen. Wil je ook hiermee aan de slag? Bestel dan onze Oefenexamens PE Consumptief Krediet en ontvang direct een set met drie examengerichte oefenexamens.

Ook graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Consumptief Krediet!