De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

e-Learning PE Hypothecair Krediet
€ 35,00 vrijgesteld van btw
  • 13 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Wil je binnenkort je PE-examen Hypothecair Krediet afleggen om er zo voor te zorgen dat je adviseursdiploma geldig blijft? Je kunt je met ons lesmateriaal optimaal voorbereiden. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

Iedere dag ondersteunen we bij Hoffelijke financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt dan ook in onze jarenlange ervaring als (online) opleider. We weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Zo investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Inhoud e-Learning PE Hypothecair Krediet
Tijdens de e-Learning PE wordt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van de modules Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair Krediet aan bod komen, behandeld. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Herziening beslag en executierecht
  • Regeling aanpak flitskrediet
  • Subsidies verduurzaming ISDE

Er is binnen je online leeromgeving een syllabus beschikbaar waarin zich al het lesmateriaal bevindt. Wanneer je het fijn vindt dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

10
6 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De opleiding zit overzichtelijk in elkaar. De inhoud is duidelijk, kort en bondig. Kennis wordt tussentijds getest met vragen over het stuk dat je net geleerd hebt, zodat je kunt kijken of je alles hebt begrepen. Aanrader is ook de extra examen oefenin...

Stapsgewijs door de online leeromgeving
Je kunt in je online leeromgeving stap voor stap alle Wft PE-actualiteiten doorlopen. Al deze actualiteiten kunnen aan bod komen tijdens je PE-examen Hypothecair Krediet. De examengerichte aanpak, in combinatie met het leren en oefenen zorgen ervoor dat je zonder door de lesstof heen kunt gaan. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je de lesstof extra goed opneemt.

Resultaatgerichte e-Learning
De lesstof van Hoffelijk sluit naadloos aan op het landelijke examen. Je krijgt tijdens de e-Learning continu inzicht in je voortgang. Hierdoor weet je precies wanneer je klaar bent voor het examen. Dit resulteert bij onze deelnemers in hoge slagingspercentages.

Meer oefenen
We hebben met onze ervaring gemerkt dat het goed werkt om je, naast de e-Learning PE Hypothecair Krediet, ook voor te bereiden met representatieve oefenexamens. Wil je hiermee aan de slag? Bestel dan nu onze oefenexamens PE Hypothecair Krediet en ontvang direct een set met drie examengerichte oefenexamens.

Ook optimaal voorbereid beginnen aan je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Hypothecair Krediet en zorg ervoor dat je adviseursdiploma geldig blijft.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Hypothecair Krediet? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Hypothecair Krediet

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen