De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

e-Learning PE Inkomen
€ 35,00 vrijgesteld van btw
  • 7 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Inkomen
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Ga je binnenkort het PE-examen Inkomen afleggen om te zorgen dat je adviseursdiploma geldig blijft? Met ons lesmateriaal zorgen wij ervoor dat je optimaal bent voorbereid. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

Hoffelijk heeft al jarenlang ervaring als (online) opleider. We weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. We investeren op deze manier samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Inhoud e-Learning PE Inkomen
Tijdens de e-Learning wordt de complete examenstof behandeld. Dit is inclusief de ontwikkelingen van de modules Wft Basis en Wft Inkomen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Compensatie transitievergoeding bij bedrijfsbeëindiging
  • Impact van COVID-19 op de verzuimverzekering en loondoorbetalingsverplichting
  • RI&E i.v.m. COVID-19-crisis

Binnen je online leeromgeving heb je toegang tot een syllabus waarin al het lesmateriaal staat. Mocht je het prettig vinden dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus zonder kosten downloaden.

9,0
2 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De leerstof van Hoffelijk sluit 1 op 1 aan met het examen! De volgende keer boek ik mijn examen weer bij Hoffelijk. Ook is het fijn dat de updates in de leerstof direct worden verwerkt in de oefenvragen.

Stapsgewijs door de online leeromgeving
In je online leeromgeving doorloop je op gestructureerde wijze alle Wft PE-actualiteiten. Al deze actualiteiten kunnen aan bod komen op je PE-examen Inkomen. De combinatie van leren, oefenen en de examengerichte aanpak zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite door de lesstof heen gaat. Ook kun je de lesstof extra goed opnemen.

Resultaatgerichte e-Learning
Tijdens de e-Learning heb je continu inzicht in je voortgang. Je weet op deze manier precies wanneer je klaar bent voor het examen. Bij Hoffelijk zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze e-Learning en de aansluiting op het landelijke examen. We zien dit ook terug in de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Meer oefenen
Door onze ervaring hebben we gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Inkomen, met representatieve oefenexamens nóg beter kunt voorbereiden op het examen. Wil je hiermee aan de slag? Bestel dat onze Oefenexamens PE Inkomen en ontvang direct drie examengerichte oefenexamens.

Ook optimaal voorbereid beginnen aan je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Inkomen.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Inkomen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Inkomen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen