De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE Inkomen
€ 60,00 vrijgesteld van btw
  • 7 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Inkomen
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk heeft al jarenlang ervaring als (online) opleider. We weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. We investeren op deze manier samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Structuur en lage studiebelasting

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen en de examengerichte aanpak zorgen er voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat en deze eens extra goed opneemt. Hiermee houden we voor jou de studiebelasting laag.

Inhoud e-Learning PE Inkomen

Tijdens de e-Learning PE Inkomen wordt de complete examenstof behandeld. Dit is inclusief de ontwikkelingen van de modules Wft Basis en Wft Inkomen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Compensatie transitievergoeding bij bedrijfsbeëindiging;
  • Impact van COVID-19 op de verzuimverzekering en loondoorbetalingsverplichting; en
  • RI&E i.v.m. COVID-19-crisis.


Binnen je online leeromgeving heb je toegang tot een syllabus waarin al het lesmateriaal staat. Mocht je het prettig vinden dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus zonder kosten downloaden.

10
6 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De leerstof is zo in elkaar gezet dat bij elke hoofdstuk vragen zijn. Hierdoor begrijp je de materie beter. De slagingskans bij Hoffelijk is ook hoger door deze leer methode. Ik doe de PE punten al ruim 15 jaar bij Hoffelijk en ben ook dik tevreden ove...

Stapsgewijs door de online leeromgeving

In je online leeromgeving doorloop je op gestructureerde wijze alle Wft PE-actualiteiten. Al deze actualiteiten kunnen aan bod komen op je PE-examen Inkomen. De combinatie van leren, oefenen en de examengerichte aanpak zorgt ervoor dat je zonder al te veel moeite door de lesstof heen gaat. Ook kun je de lesstof extra goed opnemen.

Resultaatgerichte e-Learning

Tijdens de e-Learning heb je continu inzicht in je voortgang. Je weet op deze manier precies wanneer je klaar bent voor het examen. Bij Hoffelijk zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze e-Learning en de aansluiting op het landelijke examen. We zien dit ook terug in de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Meer oefenen

Door onze ervaring hebben we gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Inkomen, met representatieve oefenexamens nóg beter kunt voorbereiden op het examen. Wil je hiermee aan de slag? Bestel dat onze Oefenexamens PE Inkomen en ontvang direct drie examengerichte oefenexamens.

Ook optimaal voorbereid beginnen aan je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Inkomen.