De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

e-Learning PE Schade Particulier
€ 35,00 vrijgesteld van btw
  • 7 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Schade Particulier
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Wil je ervoor zorgen dat je adviseursdiploma geldig blijft en ga je daarom binnenkort het PE-examen Schade Particulier afleggen? Je kunt je met ons lesmateriaal optimaal voorbereiden. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

Al jarenlang hebben we ervaring als (online) opleider. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit resulteert in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Op deze manier investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Inhoud e-Learning PE Schade Particulier
Gedurende de e-Learning PE Schade Particulier wordt de complete examenstof behandeld. De ontwikkelingen met betrekking tot de modules Wft Basis en Wft Schade Particulier komen hier aan bod. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Invloed op beleid zorgverzekeraars
  • Vergoeding van ongecontracteerde zorg
  • Zonnepanelen

Er is binnen je online leeromgeving een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Indien je het prettig vindt dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

9,0
1 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Leerstof sloot goed aan op het examen, erg tevreden met het resultaat! Volgende opleiding ga ik ook zeker weer via Hoffelijk volgen en dan hopelijk weer slagen met een goed cijfer!

Stapsgewijs door de online leeromgeving
Je doorloopt in je online leeromgeving stap voor stap alle Wft PE-actualiteiten. Deze actualiteiten komen aan bod op je PE-examen Schade Particulier. Door de combinatie van oefenen, leren en de examengerichte aanpak kunnen we ervoor zorgen dat je moeiteloos door de lesstof heen gaat. Ook kun je hierdoor de lesstof extra goed opnemen.

Resultaatgerichte e-Learning
Je hebt gedurende de e-Learning continue inzicht in je voortgang. Op deze manier weet je precies wanneer je klaar bent voor het examen. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze e-Learning en de aansluiting ervan op het landelijke examen. Dit zien wij ook terug in de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Meer oefenen
We hebben door onze ervaring gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Schade Particulier, met representatieve oefenexamens nóg beter voorbereidt op het examen. Ook hiermee aan de slag? Boek dan onze Oefenexamens PE Schade Particulier en ontvang gelijk drie examengerichte oefenexamens.

Wil je optimaal voorbereid beginnen aan je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Schade Particulier.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen