De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE Schade Particulier
€ 60,00 vrijgesteld van btw
  • 8 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Schade Particulier
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Al jarenlang hebben we ervaring als (online) opleider. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit resulteert in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Op deze manier investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Structuur en lage studiebelasting

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen en de examengerichte aanpak zorgen er voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat en deze eens extra goed opneemt. Hiermee houden we voor jou de studiebelasting laag.

Inhoud e-Learning PE Schade Particulier

Gedurende de e-Learning PE Schade Particulier wordt de complete examenstof behandeld. De ontwikkelingen met betrekking tot de modules Wft Basis en Wft Schade Particulier komen hier aan bod. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Invloed op beleid zorgverzekeraars;
  • Vergoeding van ongecontracteerde zorg; en
  • Zonnepanelen.


Er is binnen je online leeromgeving een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Indien je het prettig vindt dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

10
5 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Leerstof sloot goed aan op het examen, erg blij dat ik ben geslaagd! De oefenvragen waren bijna net zo geschreven zoals je op het examen kan verwachten! Hopelijk slaag ik voor mijn schadeverzekering bedrijven ook met een mooi cijfer dankzij Hoffelijk.

Stapsgewijs door de online leeromgeving

Je doorloopt in je online leeromgeving stap voor stap alle Wft PE-actualiteiten. Deze actualiteiten komen aan bod op je PE-examen Schade Particulier. Door de combinatie van oefenen, leren en de examengerichte aanpak kunnen we ervoor zorgen dat je moeiteloos door de lesstof heen gaat. Ook kun je hierdoor de lesstof extra goed opnemen.

Resultaatgerichte e-Learning

Je hebt gedurende de e-Learning continue inzicht in je voortgang. Op deze manier weet je precies wanneer je klaar bent voor het examen. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze e-Learning en de aansluiting ervan op het landelijke examen. Dit zien wij ook terug in de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Meer oefenen

We hebben door onze ervaring gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Schade Particulier, met representatieve oefenexamens nóg beter voorbereidt op het examen. Ook hiermee aan de slag? Boek dan onze Oefenexamens PE Schade Particulier en ontvang gelijk drie examengerichte oefenexamens.

Wil je optimaal voorbereid beginnen aan je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Schade Particulier.