De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE Schade Zakelijk
€ 35,00 vrijgesteld van btw
  • 8 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Bij Hoffelijk hebben we al jarenlang ervaring als (online) opleider. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Inhoud e-Learning PE Schade Zakelijk

We behandelen in deze e-Learning PE de gehele examenstof, waarin de ontwikkelingen van de modules Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk aan bod komen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als;

  • CIS-registratie;
  • Opzetclausule; en
  • Wegenverkeerswet.


Binnen je online leeromgeving is er een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal zich bevindt. Indien je het fijn vindt dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

8,0
12 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Duidelijke en overzichtelijke e learning, met de aankoop van de oefen examens. Is de inhoud van het examen geen verassing ! Door de examentips in de les stof was het duidelijk wat je wel en niet moest kunnen. Deze tips komen overeen met de oefenexamens...

Stapsgewijs door de online leeromgeving

In je online leeromgeving doorloop je stapsgewijs alle Wft PE-actualiteiten die je kunt tegenkomen op je PE-examen Schade Zakelijk. Door de combinatie van leren, oefenen en de examengerichte aanpak helpen we je, zodat je moeiteloos door de lesstof heen kunt gaan. Tevens neem je op deze manier de lesstof extra goed op.

Resultaatgerichte e-Learning

We hebben gemerkt dat het goed werkt om je, naast de e-Learning PE, voor te bereiden met representatieve oefenexamens om nog meer gevoel te krijgen Je ontvangt gedurende de e-Learning continu inzicht in je voortgang. Je weet hierdoor precies wanneer je klaar bent voor het examen. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze e-Learning en de aansluiting ervan op het landelijke examen. We zien dit ook terug in de hoge slagingspercentages van onze deelnemers.

Meer oefenen

Om je nog optimaler voor te bereiden op je PE-examen raden we aan, niet alleen de e-Learning PE Schade Zakelijk te doorlopen, maar ook om te oefenen middels representatieve oefenexamens. Hiermee aan de slag? Dan kun je onze Oefenexamens PE Schade Zakelijk bestellen en ontvang je direct een set met drie examengerichte oefenexamens.

Wil je met de juiste voorbereiding beginnen aan je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Schade Zakelijk en zorg ervoor dat je adviseursdiploma geldig blijft.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Schade Zakelijk? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Schade Zakelijk

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen