De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE Vermogen
€ 60,00 vrijgesteld van btw
  • 9 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Basis en Vermogen
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Bij Hoffelijk ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als (online) opleider, waardoor we precies weten wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Structuur en lage studiebelasting

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen en de examengerichte aanpak zorgen er voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat en deze eens extra goed opneemt. Hiermee houden we voor jou de studiebelasting laag.

Inhoud e-Learning PE Vermogen

Tijdens de e-Learning PE Vermogen wordt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van de modules Wft Basis en Wft vermogen aan bod komen, behandeld. Denk hierbij aan onderwerpen als;

  • Algemene leidraad Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme;
  • Besluit verzekeringskeuringen ex-kankerpatiënten; en
  • Inkomsten uit tijdelijke verhuur van deel eigen woning belast in box 1.


Er is binnen je online leeromgeving een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Indien je het fijn vindt dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

10
5 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De e-learning behandeld alle stof op duidelijke en navolgbare wijze. De meeste lering haal ik persoonlijke uit de oefenvragen. Met enkel deze e-learning, het PE-examen in één keer behaald. Hoffelijk bedankt!

Stapsgewijs door de online leeromgeving

Je doorloopt in je online leeromgeving stap voor stap alle Wft PE-actualiteiten. Deze actualiteiten kunnen ook aan bod komen tijdens je "PE-examen Vermogen. De combinatie van leren, oefenen en de examengerichte aanpak helpen je om zonder moeite door de lesstof heen te gaan. Tevens neem je de lesstof hierdoor extra goed op.

Resultaatgerichte e-Learning

Tijdens de e-Learning krijg je continu inzicht in je voortgang, zo weet jij precies wanneer je klaar bent voor het examen. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze e-Learning en de aansluiting ervan op het landelijke examen. Dit resulteert in hoge slagingspercentages.

Meer oefenen

Door onze ervaring hebben we gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Vermogen, met representatieve oefenexamens nóg optimaler kunt voorbereiden op het examen. Ook hiermee aan de slag? Bestel dan onze Oefenexamens PE Vermogen en ontvang gelijk een set met drie examengerichte oefenexamens.

Wil je graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Start dat nu met de e-Learning PE Vermogen.