De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning PE Zorg
€ 60,00 vrijgesteld van btw
  • 5 uur studiebelasting
  • Actualiteiten over Wft Zorgverzekeringen
  • Examengerichte oefenvragen
  • Online leeromgeving
  • Syllabus te downloaden
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we namelijk precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Structuur en lage studiebelasting

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen en de examengerichte aanpak zorgen er voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat en deze eens extra goed opneemt. Hiermee houden we voor jou de studiebelasting laag.

Inhoud e-Learning PE Zorg

Tijdens de e-Learning PE wordt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Zorg aan bod komen, behandeld. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • Akte van cessie;
  • Invloed op beleid zorgverzekeraar; en
  • Vergoeding van ongecontracteerde zorg.


Binnen je online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Mocht je het fijn vinden dit ter ondersteuning te gebruiken, dan kun je de syllabus kosteloos downloaden.

Stapsgewijs door de online leeromgeving

In je online leeromgeving doorloop je stap voor stap alle Wft PE-actualiteiten. Al deze actualiteiten kunnen aan bod komen tijdens je PE-examen Zorg. De combinatie van leren, oefenen en de examengerichte aanpak zorgt ervoor dat je moeiteloos door de lesstof heen gaat. Tevens neem je de lesstof hierdoor extra goed op.

Resultaatgerichte e-Learning

Onze lesstof sluit naadloos aan op het landelijke examen. Doordat je tijdens de e-Learning continu inzicht krijgt in je voortgang, weet je zo precies wanneer je klaar bent voor het examen. Dit resulteert in hoge slagingspercentages.

Meer oefenen

Door onze ervaring hebben we gemerkt dat je je, naast het volgen van de e-Learning PE Zorg, met representatieve oefenexamens nóg optimaler voorbereidt op het examen. Wil je hiermee aan de slag? Bestel dan onze Oefenexamens PE Zorg en ontvang gelijk een set met drie examengerichte oefenexamens.

Ook graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Start dan nu met de e-Learning PE Zorg.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.