De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning Wft Hypothecair Krediet
€ 199,00 vrijgesteld van btw
 • 48 uur studiebelasting
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Digitaal
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving

E-learning Wft Hypothecair Krediet

In de E-learning Wft Hypothecair Krediet worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je ook twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Ook kun je tijdens de e-learning gebruikmaken van Slim Leren: een vragenmethodiek waarbij de vragen herhaald worden tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Daarnaast is de e-learning inclusief Videoleren: Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.

Extra examentips

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Wft Hypothecair Krediet examen. Bekijk de trainingsvideo ‘Studievoorbereiding’ en lees de 'Examen- en Studietips'.

Inhoud van de E-learning Wft Hypothecair Krediet

In deze e-learning worden alle onderdelen en onderwerpen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Algemene kennis van het koopproces en de hypotheek- en consumptief kredietmarkt
 • De juridische en fiscale aspecten van een hypotheek, de eigen woning en consumptieve kredieten
 • Algemene kennis van de verschillende hypotheekvormen en consumptieve kredieten
 • Begeleiding bij het adviesproces en het beheer van hypotheken en consumptieve kredieten
 • Sociale zekerheid en overige voorzieningen ter afdekking van de risico’s
 • Aangevuld met de toetstermen Consumptief krediet
 • Professioneel gedrag, integriteit en adviesvaardigheden


Jouw Examen Wft Hypothecair Krediet

Het Examen Wft Hypothecair Krediet wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. De vragen zijn onderverdeeld in ‘kennis en begrip’, ‘vaardigheden en competenties’ en ‘professioneel gedrag’.

We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de E-learning Wft Hypothecair Krediet.

Slaag je voor het Examen Wft Hypothecair krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Hypothecair krediet. Met het certificaat Wft Hypothecair krediet, het diploma Adviseur Vermogen en het diploma Basis, ontvang je automatisch het diploma Adviseur Hypothecair krediet.

Let op: Je mag vanaf 1-4-2019 met het diploma Wft Hypothecair Krediet ook adviseren op het gebied van Consumptief Krediet.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.