De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning Wft Inkomen
€ 199,00 vrijgesteld van btw
  • 41 uur studiebelasting
  • Voorzien van examengerichte oefenvragen
  • Digitaal
  • 12 maanden toegang tot leeromgeving

E-learning Wft Inkomen

In de E-learning Wft Inkomen worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je ook twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Ook kun je tijdens de e-learning gebruikmaken van Slim Leren: een vragenmethodiek waarbij de vragen herhaald worden tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Daarnaast is de e-learning inclusief Videoleren: Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.

Extra examentips

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Wft Inkomen examen. Bekijk de trainingsvideo ‘Studievoorbereiding’ en lees de 'Examen- en Studietips'.

Inhoud van de E-learning Wft Inkomen

De Wft Inkomen E-learning is geschikt voor mensen die graag willen werken als inkomensverzekering adviseur of medewerker bij een klantcontactcentrum op het gebied van inkomen.

In deze e-learning worden alle onderdelen en onderwerpen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

  • Toepassen wettelijke regelingen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
  • Uitleg inkomensrisico’s van de werkgever
  • Uitleg inkomensrisico’s van de werknemer en de ondernemer
  • Uitleg verschillende publieke en private inkomensverzekeringen
  • Het toepassen van deze kennis bij de inventarisatie, analyse, het advies en het beheer van inkomensverzekeringen
  • Professioneel gedrag, integriteit en adviesvaardigheden


Jouw Examen Wft Inkomen

Het Examen Wft Inkomen wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. De vragen zijn onderverdeeld in ‘kennis en begrip’, ‘vaardigheden en competenties’ en ‘professioneel gedrag’.

We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de E-learning Wft Inkomen.

Slaag je voor het Examen Wft Inkomen, dan ontvang je het certificaat Wft Inkomen. Met het certificaat Wft Inkomen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Inkomen.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.