De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning Wft Pensioen
€ 199,00 vrijgesteld van btw
  • 37 uur studiebelasting
  • Voorzien van examengerichte oefenvragen
  • Digitaal
  • 12 maanden toegang tot leeromgeving

E-learning Wft Pensioen

In de E-learning Wft Pensioen worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je ook twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Ook kun je tijdens de e-learning gebruikmaken van Slim Leren: een vragenmethodiek waarbij de vragen herhaald worden tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Daarnaast is de e-learning inclusief Videoleren: Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.

Extra examentips

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Wft Pensioen examen. Bekijk de trainingsvideo ‘Studievoorbereiding’ en lees de 'Examen- en Studietips'.

Inhoud van de E-learning Wft Pensioen

De Wft Pensioen E-learning is geschikt voor mensen die graag aan de slag willen als financieel adviseur op het gebied van pensioenvoorzieningen of willen werken bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

In deze opleiding worden alle onderdelen en onderwerpen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

  • Introductie Sociale Zekerheid
  • Uitleg juridische en fiscale aspecten van pensioen
  • Uitleg over de kostenstructuur van het pensioen
  • Pensioenfondsen, ondernemingsstructuren, rechtspersonen en risicomanagement
  • Uitleg directeur-grootaandeelhouder en pensioen


Jouw Examen Wft Pensioen

Het Examen Wft Pensioen wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. De vragen zijn onderverdeeld in ‘kennis en begrip’, ‘vaardigheden en competenties’ en ‘professioneel gedrag’.

We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de E-learning Wft Pensioen.

Slaag je voor het Examen Wft Pensioen, dan ontvang je het certificaat Wft Pensioen. Met het certificaat Wft Pensioen, het diploma Adviseur Vermogen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Pensioen.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.