De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-learning Wft Zorg
€ 199,00 vrijgesteld van btw
  • 34 uur studiebelasting
  • Voorzien van examengerichte oefenvragen
  • Digitaal
  • 12 maanden toegang tot leeromgeving

E-learning Wft Zorg

In de E-learning Wft Zorg worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je ook twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Ook kun je tijdens de e-learning gebruikmaken van Slim Leren: een vragenmethodiek waarbij de vragen herhaald worden tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Daarnaast is de e-learning inclusief Videoleren: Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.

Extra examentips

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Wft Zorg examen. Bekijk de trainingsvideo ‘Studievoorbereiding’ en lees de 'Examen- en Studietips'.

Inhoud van de E-learning Wft Zorg

In deze e-learning worden alle onderdelen en onderwerpen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

  • Introductie Sociale Zekerheid
  • Uitleg juridische en fiscale aspecten van pensioen
  • Uitleg over de kostenstructuur van het pensioen
  • Pensioenfondsen, ondernemingsstructuren, rechtspersonen en risicomanagement
  • Uitleg directeur-grootaandeelhouder en pensioen


Jouw Examen Wft Zorg

Het Examen Wft Zorg wordt digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. De vragen zijn onderverdeeld in ‘kennis en begrip’, ‘vaardigheden en competenties’ en ‘professioneel gedrag’.

We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de E-learning Wft Zorg.

Slaag je voor het Examen Wft Zorg, dan ontvang je het diploma Adviseur Zorg.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.