De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

E-Learning Wijzigingen eigenwoningregeling
€ 49,00 vrijgesteld van btw
  • E-learning
  • 2 uur studiebelasting
  • 12 maanden toegang tot leeromgeving

Per 1 januari 2022 is de eigenwoningregeling in partnersituaties gewijzigd. Met deze wijzigingen worden onbedoelde renteaftrekbeperkingen voorkomen. Wil je in je eigen tempo alle relevante onderwerpen rondom de wijzigingen in de eigenwoningregeling doorlopen? Dan is deze e-learning precies wat je zoekt. We behandelen alles waarmee je te maken zult krijgen in het adviesproces.

E-learning

Deze e-learning is volledig online, zodat je in je eigen tempo door de onderwerpen en het lesmateriaal heen kunt gaan. We behandelen de gevolgen van de wijzigingen waarmee je als adviseur te maken krijgt omtrent de eigenwoningregeling. We gaan hierbij in op de volgende situaties:

  • De aanschaf van woningen voor partners met een eigenwoningverleden;
  • Het verbreken van partnerrelaties;
  • Het overlijden van een partner.

Bestel snel de e-learning om op de hoogte te zijn van de wetswijziging.

PE SEH-training of masterclass

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte masterclass over dit onderwerp of een training waarmee je direct je PE-punten kunt behalen? Hiervoor bieden we je de volgende mogelijkheden:

Volg je een van bovenstaande programma's, dan zit de e-learning hier kosteloos bij inbegrepen.

Ben je benieuwd naar ons overige aanbod wat betreft de wijzigingen in de eigenwoningregeling? Bekijk dan onze overzichtspagina

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.