De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Virtual Classroom Examentraining PE Consumptief Krediet
€ 139,00 vrijgesteld van btw
  • 3,5 uur
  • Virtual classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je op korte termijn een examen gepland staan en heb je het gevoel dat je er nog niet helemaal klaar voor bent? Denk dan na over onze Virtual Classroom Examentraining PE Consumptief Krediet.

Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook de Opleiding PE Consumptief krediet of de E-learning PE Consumptief krediet. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

De examentraining vindt plaats in een kleine groep. Tijdens de training werken we met veel interactie. Na deze sessie voel je je dankzij de opgedane kennis zelfverzekerd genoeg om het echte PE-examen af te leggen en dat zorgt voor hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Consumptief Krediet

Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent legt de focus op verschillende vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen en bespreekt hierbij diverse praktijkvoorbeelden. De examentraining biedt daarnaast ook meer dan genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid

De Virtual Classroom Examentraining PE Consumptief Krediet oefent diverse kennis- en vaardigheidsvragen. Deze vragen hebben bijna dezelfde kenmerken als de vragen die gesteld worden tijdens jouw PE-examen Consumptief Krediet. Naast het oefenen, is er ook geruime tijd voor het stellen van vragen aan de docent.

De docent schenkt veel aandacht aan een goede uitleg en beantwoordt al jouw vragen. Daarnaast geeft de docent waardevolle tips over het examen. Je hebt enorm veel baat bij deze tips tijdens het maken van jouw examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een extra grote kans om in één keer te slagen voor het PE-examen Consumptief Krediet.

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen die Hoffelijk aanbiedt vinden plaats in onze virtual classroom. Dit voorkomt dat je moet reizen naar een locatie en dat bespaart jou tijd en geld. Mede hierdoor bieden wij hierdoor de training aan tegen een lagere prijs. In de virtual classroom volg je de training samen met andere cursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Heb je naar jouw idee wat extra ondersteuning nodig op weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de Virtual Classroom Examentraining PE Consumptief Krediet op de datum die jou het beste uitkomt. Er zijn verschillende data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo begin je met een hoop zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel en maakt jezelf goed verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Daarnaast zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze examentraining PE Consumptief Krediet.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Examentraining PE online

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.