De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Virtual Classroom Examentraining PE Hypothecair Krediet
€ 139,00 vrijgesteld van btw
  • 3,5 uur
  • Virtual classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ga jij binnenkort het PE-examen Hypothecair Krediet afleggen en heb je behoefte aan wat extra ondersteuning? Bekijk dan hier onze Virtual Classroom Examentraining PE Hypothecair Krediet.

Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook de Opleiding PE Hypothecair krediet of de E-learning PE Hypothecair krediet. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

Deze examentraining vindt digitaal plaats met een kleine groep. De sessie is erg interactief. Na deze training, dankzij alle opgedane kennis, voel je je zelfverzekerd genoeg om het PE-examen in te gaan. Dit resulteert in hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Hypothecair Krediet

Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen en bespreekt hierbij diverse praktijkvoorbeelden. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid

De examentraining PE Hypothecair Krediet oefent met diverse kennis- en vaardigheidsvragen. Deze vragen zijn ongeveer gelijkwaardig aan de vragen die gesteld worden tijdens jouw Wft-examen Hypothecair Krediet. De training schenkt veel aandacht aan het oefenen met de vragen. Daarnaast is er ook genoeg tijd en ruimte voor het stellen van al jouw vragen.

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen die Hoffelijk aanbiedt, zijn te volgen via onze virtual classroom. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen naar een locatie en dit bespaart jou tijd en geld. Een ander voordeel is dat wij de training hierdoor tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. Ondanks de training digitaal plaatsvindt, volg je de training alsnog met andere cursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Heb je behoefte aan wat extra aandacht op weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de Virtual Classroom Examentraining PE Hypothecair Krediet op de datum die jou het beste uitkomt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo start je met de volle bak zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel aan de training. Daarnaast maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Ook zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze Virtual Classroom Examentraining PE Hypothecair Krediet.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Wft, PE en PA: hoe zit het ook alweer?

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.