De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Inkomen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ben je op zoek naar wat extra ondersteuning op weg naar jouw examen? Zie dan de examentraining PE Inkomen van Hoffelijk. Deze examentraining vindt digitaal plaats in een kleine groep. De training is zeer interactief. Je voelt je na deze training, dankzij alle opgedane kennis, zelfverzekerd genoeg om het PE-examen af te leggen. Dit resulteert in hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Inkomen

Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid

Tijdens de examentraining PE Inkomen worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen zijn sterk vergelijkbaar met de vragen die gesteld worden op het PE-examen Inkomen. De training schenkt veel aandacht en tijd aan het oefenen met de vragen. Daarnaast is er ook meer dan genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

De docent schenkt tijdens de training veel aandacht aan een duidelijke uitleg. Daarnaast beantwoordt hij of zij al jouw vragen. Ook geeft de docent veel waardevolle tips over het examen die jou goed van pas komen bij het maken van het examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een extra grote kans om in één keer te slagen voor het Wft PE-examen Inkomen.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Inkomen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Inkomen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen PE van Hoffelijk vinden plaats in onze digital classroom. Dat zorgt ervoor dat je niet hoeft te reizen naar een locatie en bespaart jou dus tijd en geld. Daarnaast kunnen wij zo de training tegen een lagere prijs aanbieden. De training vindt dus niet fysiek plaats. Wel volg je de training alsnog samen met andere cursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Heb je behoefte aan wat extra ondersteuning op de weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de examentraining PE Inkomen op de datum die jou het beste schikt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo start je vol zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel aan de training. Daarnaast maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Ook zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze examentraining PE Inkomen.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Examentraining PE online

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.