De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Pensioen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ga je binnenkort op voor je PE-examen Adviseur Pensioen? Zet dan de puntjes op de i in de digital classroom van Hoffelijk!

Heb je binnenkort een examen op de agenda staan en heb je de behoefte aan wat extra voorbereiding? Overweeg dan om mee te doen aan onze examentraining PE Pensioen. De examentraining vindt digitaal plaats met een kleine groep. De training bevat veel interactie. Je voelt je na deze sessie, dankzij alle opgedane kennis, zelfverzekerd genoeg om het PE examen af te leggen en dat bevordert hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Pensioen
Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid
Tijdens de examentraining PE Pensioen worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen behandeld. Deze vragen komen sterk overeen met de vragen die gesteld worden tijdens jouw Wft-examen PE Pensioen. Naast het feit dat de training veel aandacht besteedt aan het oefenen met de vragen, is er ook geruime tijd voor het stellen van al jouw vragen.

De docent schenkt gedurende de training veel aandacht in het verzorgen van een duidelijke uitleg. Ook beantwoordt hij of zij al jouw vragen. Verder geeft de docent zeer waardevolle tips over het examen. Deze tips zijn erg bruikbaar tijdens het maken van jouw examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een grote kans om in één keer te slagen voor het Wft-examen PE Pensioen.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Pensioen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Pensioen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen

Tijd- en kostenbesparend
De examentrainingen die Hoffelijk aanbiedt, vinden plaats in onze digital classroom. Hierdoor hoef je dus niet te reizen naar een locatie en dat bespaart jou tijd en geld. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat wij de training tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. Ook al vindt de training niet fysiek plaats, volg je de training alsnog samen met andere cursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE
Heb je behoefte aan wat extra ondersteuning op weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de examentraining PE Pensioen op de datum die jou het beste schikt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo start je met een hoop zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?
Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel aan de training. Daarnaast maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Ook zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze examentraining PE Pensioen.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Wft, PE en PA: hoe zit het ook alweer?

Wft, PE en PA:

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.