De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Schade Particulier
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Moet je binnenkort een examen afleggen en heb je behoefte aan wat extra voorbereiding? Hoffelijk biedt een examentraining PE Schade Particulier aan. De examentraining vindt plaats met een kleine groep waarbij veel ruimte is voor interactie. Je voelt je na deze sessie, dankzij alle opgedane kennis, zelfverzekerd genoeg om het PE-examen af te leggen. Dit resulteert in hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Schade Particulier

Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid

Tijdens de examentraining PE Schade Particulier worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen zijn vergelijkbaar met de vragen die gesteld worden tijdens jouw Wft PE-examen Schade Particulier. Tijdens de training is er meer dan genoeg ruimte voor het oefenen met de vragen. Ook is er tijd voor het stellen van al jouw vragen.

De docent schenkt veel tijd en aandacht aan het geven van een duidelijke uitleg. Daarnaast beantwoordt de docent al jouw vragen. Ook geeft hij of zij waardevolle tips over het examen. Deze tips helpen jou bij het maken van het examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een extra grote kans om in één keer te slagen voor het PE-examen Schade Particulier.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen PE die Hoffelijk aanbiedt vinden plaats in onze digital classroom. Je hoeft dus niet te reizen naar een locatie en dit bespaart jou tijd en geld. Daarnaast kunnen wij de training hierdoor voor een lagere prijs aanbieden. De training in de digital classroom volg je samen met andere cursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Kun jij wel wat extra ondersteuning gebruiken op de weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de examentraining PE Schade Particulier op de datum die jou het beste uitkomt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo begin je vol zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel aan de training. Daarnaast maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Ook zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze examentraining PE Schade Particulier.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Examentraining PE online

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.