De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Virtual Classroom Examentraining PE Schade Zakelijk
€ 139,00 vrijgesteld van btw
  • 3,5 uur
  • Virtual classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je binnenkort een examen gepland staan en heb je de behoefte aan wat extra voorbereiding? Hoffelijk biedt de Virtual Classroom Examentraining PE Schade Zakelijk aan.

Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook de Opleiding PE Schade zakelijk of de E-learning PE Schade zakelijk. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

Deze examentraining vindt digitaal plaats met een kleine groep. De training bevat veel interactie. Na deze sessie, dankzij alle opgedane kennis, voel je je zelfverzekerd genoeg om het PE-examen te maken. Dit resulteert in hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Schade Zakelijk

Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen en bespreekt hierbij verschillende praktijkvoorbeelden. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid

Tijdens de Virtual Classroom Examentraining PE Schade Zakelijk worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen lijken sterk op de vragen die gesteld worden tijdens jouw PE-examen Schade Zakelijk. Naast dat de training veel aandacht schenkt aan het oefenen met de vragen, is er ook genoeg tijd en ruimte voor het stellen van jouw prangende vragen.

De docent schenkt veel aandacht aan een duidelijke uitleg en geeft antwoord op al jouw vragen. Ook geeft de docent waardevolle tips over het examen. Deze tips komen goed van pas tijdens het afleggen van jouw examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een extra grote kans om in één keer te slagen voor het PE-examen Schade Zakelijk.

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen van Hoffelijk vinden plaats in onze virtual classroom. Op die manier hoef je dus niet te reizen naar een locatie en dat bespaart jou tijd en geld. Ook kunnen wij de training daarom tegen een lagere prijs aanbieden. Desondanks de training niet fysiek plaatsvindt, volg je deze alsnog samen met andere medecursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Heb je de behoefte aan wat extra ondersteuning op de weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de examentraining PE Schade Zakelijk op de datum die jou het beste schikt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo start je vol goede moed aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel aan de training. Daarnaast maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Ook zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze Virtual Classroom Examentraining PE Schade Zakelijk.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Examentraining PE online

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.