De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Vermogen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Reserveer snel jouw plek in de digital classroom van Hoffelijk en zet de puntjes op de i voor het PE-examen Adviseur Vermogen!

Ga jij binnenkort een examen afleggen en heb je behoefte aan wat extra voorbereiding? Overweeg dan om mee te doen aan onze examentraining PE Vermogen. De examentraining is digitaal en vindt plaats in een kleine groep. De training is zeer interactief. Je voelt je na deze sessie, dankzij alle opgedane kennis, zelfverzekerd genoeg om het PE examen in te gaan. Dit resulteert in hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Vermogen
Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.

Optimaal voorbereid
Tijdens de examentraining PE Vermogen oefen je met diverse kennis- en vaardigheidsvragen. Deze vragen komen sterk overeen met de vragen die gesteld worden tijdens jouw Wft-examen PE Vermogen. De training veel aandacht aan het oefenen met de vragen. Ook is er genoeg tijd en ruimte voor het beantwoorden van al jouw vragen.

De docent schenk veel aandacht en moeite aan het geven van een duidelijke uitleg. Ook beantwoordt de docent al jouw vragen. Verder geeft de docent veel waardevolle tips over het examen. Tips waar je heel veel aan hebt tijdens het maken van jouw examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een extra grote kans om in één keer te slagen voor het Wft-examen PE Vermogen.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Vermogen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Vermogen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen

Tijd- en kostenbesparend
De examentrainingen die Hoffelijk organiseert, vinden plaats in onze digital classroom. Dat betekent dat je niet hoeft te reizen naar een locatie en dit bespaart jou tijd en geld. Ook zorgt dit ervoor dat wij de training tegen een lagere prijs aanbieden. De training vindt weliswaar niet fysiek plaats, maar je volgt de training alsnog met medecursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel dat door onze cursisten als prettig wordt ervaren.

Inschrijven voor de examentraining Wft PE
Heb je behoefte aan extra ondersteuning op de weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de examentraining PE Vermogen op de datum die jou het beste schikt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo begin je met een gezonde dosis zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.

Hoe werkt het?
Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je neemt dan actief deel aan de training. Daarnaast maak je jezelf verstaanbaar ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt de communicatie binnen de online examentraining. Ook zorgt het ervoor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze examentraining PE Vermogen.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Examentraining PE online

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.