De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining PE Zorg
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 90 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je binnenkort een examen op de agenda staan en heb je het idee dat je nog een bepaalde voorbereiding mist? Overweeg dan om mee te doen aan onze examentraining PE Zorg. De examentraining vindt digitaal plaats met een kleine groep. Er vindt tijdens de training veel interactie plaats. Je voelt je na deze sessie zelfverzekerd genoeg om het PE-examen in te gaan en dat bevordert hoge slagingskansen.

Interactieve examentraining PE Zorg

Tijdens de training bespreek je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent focust zich op diverse vaardigheden en competenties die vereist zijn om de theorie toe te kunnen passen. De examentraining biedt daarnaast ook genoeg ruimte om te sparren met de docent en medecursisten. Het doel is om het beste uit jezelf en uit de training te halen.
 

Optimaal voorbereid

Tijdens de examentraining PE Zorg worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen lijken sterk op de vragen die gesteld worden tijdens jouw Wft PE-examen Zorg. Naast dat de training veel aandacht schenkt aan het oefenen met de vragen is er ook genoeg tijd en ruimte voor het stellen van jouw prangende vragen. Naast dat de docent veel moeite stopt in een duidelijke uitleg en het beantwoorden van al jouw vragen, geeft de docent ook veel waardevolle tips over het examen. Deze tips komen goed van pas tijdens het maken van jouw examen. Wanneer je de examentraining met succes gevolgd hebt, maak je een extra grote kans om in één keer te slagen voor het PE-examen Zorg.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Zorg? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Zorg

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen

Tijd- en kostenbesparend

De Examentrainingen PE die Hoffelijk aanbiedt, vinden plaats in onze digital classroom. Dat houdt in dat je niet hoeft te reizen naar een locatie en dit bespaart jou tijd en geld. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat wij de training tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. Ondanks het feit dat de training niet fysiek is, volg je de training wel samen met andere cursisten. Dit zorgt voor een bepaald saamhorigheidsgevoel die door onze cursisten als prettig wordt ervaren.
 

Inschrijven voor de examentraining Wft PE

Heb je het gevoel dat je wat extra ondersteuning nodig hebt op de weg naar het examen? Schrijf je dan nu in voor de examentraining PE Zorg op de datum die jou het beste schikt. Er zijn meerdere data beschikbaar waarop je de examentraining kunt volgen. Zo start je met een gezonde dosis zelfvertrouwen aan het examen en vergroot je jouw slagingskansen.
 

Hoe werkt het?

Direct nadat jouw inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je toegang tot de online examentraining. Je kunt inloggen op onze externe applicatie via jouw smartphone, tablet of laptop.

We raden je sterk aan om ervoor te zorgen dat je beschikt over een goed werkende microfoon. Je kunt dan actief deelnemen en jezelf verstaanbaar maken ten opzichte van de docent en jouw medecursisten. Dit versterkt zowel de communicatie binnen de online examentraining en zorgt er ook voor dat je het beste resultaat uit jezelf en uit de training haalt.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in de voorbereiding op jouw examen? Boek dan nu onze examentraining PE Zorg.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Examentraining PE online

Wft, PE en PA

We leggen je uit hoe het zit met de wettelijke verplichtingen.