De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Basis
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je onze opleiding gevolgd, en wil je een extra steuntje in de rug zodat je zeker het examen haalt? Volg dan onze effectieve en examengerichte training in een klein groepsverband met veel interactie. Met onze digitale Examentraining Wft Basis zorgen wij dat je met vertrouwen het Wft-examen Basis aflegt, zodat je in één keer slaagt.

De kracht van Hoffelijk ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Interactieve Examentraining Wft Basis

Tijdens de examentraining doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. In de training legt de docent de focus op de diverse vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te passen. Ook is er tijd en ruimte voor interactie met de docent en je medecursisten. Jouw kennis kun je delen met je medecursisten.

Optimaal voorbereid

Bij de Examentraining Wft Basis worden diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen zijn representatief voor de vragen die je krijgt tijdens je Wft-examen Basis. Ook is er ruime gelegenheid om vragen te stellen, zowel over de eerder gemaakte oefenexamens als het studiemateriaal.

Van de docent ontvang je waardevolle examengerichte tips. Deze tips helpen jou bij het beantwoorden van de vragen die je bij het examen kunt verwachten. Zo ben je optimaal voorbereid én klaargestoomd om in één keer te slagen voor het Wft-examen Basis.

Tijd- en kostenbesparend

De examentrainingen van Hoffelijk vinden plaats in onze digital classroom. Je krijgt samen met andere cursisten online begeleiding van een docent, zonder dat je met elkaar fysiek in één ruimte hoeft te zitten. Omdat je de Examentraining Wft Basis digitaal kunt volgen, kunnen wij de training voor een lage prijs aanbieden en bespaar je reiskosten.

Inschrijven voor de Examentraining Wft Basis

Kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken in de voorbereiding op je examen? Schrijf je dan nu in voor de Examentraining Wft Basis op de datum die het beste bij jou past. Er zijn verschillende data waarop je de Examentraining Wft Basis kunt volgen. Zo start je met een goed gevoel aan je examen en ben je ervan verzekerd dat je in één keer slaagt voor Wft Basis.

Hoe werkt het?

Meteen na afronding van je inschrijving ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie heb je de mogelijkheid om de online examentraining te volgen. Je kunt inloggen bij onze externe applicatie via je smartphone, tablet of laptop.

Er wordt sterk aangeraden om gebruik te maken van een goedwerkende microfoon, zodat je goed verstaanbaar bent voor je docent en medecursisten wanneer je een vraag stelt of een opmerking hebt. Dit bevordert de communicatie binnen de online examentraining en zorgt dat je actief kunt deelnemen. Zo behaal je met deze training het optimale resultaat.