De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Consumptief Krediet
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ben je op zoek naar een effectieve examentraining om zo de puntjes op de i te zetten ter voorbereiding van je Wft-examen Consumptief Krediet? Met de online Examentraining Wft Consumptief Krediet van Hoffelijk helpen wij jou, zodat je met een goed gevoel je examen kunt afleggen.

Iedere dag ondersteunt Hoffelijk financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Al jarenlang hebben wij ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze cursisten.

Interactieve Examentraining Wft Consumptief Krediet
De Examentraining Wft Consumptief Krediet vindt plaats in een klein groepsverband met veel interactie. Samen met de docent doorloop je de belangrijkste examenonderdelen uit de module Wft Consumptief Krediet aan de hand van casuïstiek. De focus hierbij ligt vooral op de diverse vaardigheden en competenties die je nodig hebt om de theorie toe te passen. De docent zorgt er daarnaast voor dat er voldoende mogelijkheden zijn voor interactie met je medecursisten en docent zelf. Er is genoeg tijd om jouw kennis te delen met andere cursisten.

Optimaal voorbereid
Je gaat gedurende de examentraining aan de slag met meerdere kennis- en vaardigheid vragen, inclusief antwoorden. Deze oefenvragen kun je vergelijken met de vragen die je krijgt tijdens je examen.

Naast dat er veel ruimte is om vragen te stellen aan de docent, ontvang je ook handige examengerichte tips. Deze tips zijn waardevol om je te helpen bij het beantwoorden van de vragen die je op het examen kunt verwachten. Zo ben je optimaal voorbereid én klaargestoomd om in één keer te slagen voor het Wft-examen Consumptief Krediet.

Tijd- en kostenbesparend
Je ontmoet de docent van Hoffelijk en je medecursisten in onze digital classroom. Samen met andere cursisten krijg je online begeleiding van een docent, zonder dat je met elkaar in een fysieke ruimte aanwezig bent. Hierdoor kunnen wij de kosten van de examentraining laag houden. Doordat je niet naar een locatie hoeft te reizen, bespaar je ook op reiskosten.

Inschrijven Examentraining Wft Consumptief Krediet
Wil je graag nog de puntjes op de i zetten ter voorbereiding op je examen? Schrijf je dan in voor de Examentraining Wft Consumptief Krediet. De training vindt meerdere keren per jaar plaats. Je kunt je inschrijven via onze website voor de datum van jouw keuze.

Hoe werkt het?
Nadat je inschrijving volledig is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Je kunt inloggen bij onze applicatie via je tablet, laptop of smartphone. Hiermee krijg je toegang tot het volgen van de online examentraining.

Wij raden sterk aan om gebruik te maken van een goedwerkende microfoon. Dit zorgt voor een actieve deelname en het bevordert de communicatie binnen de online examentraining. Je bent op deze manier goed verstaanbaar voor de docent en medecursisten.