De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Hypothecair Krediet
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je onze opleiding gevolgd, maar kan je nog een extra steuntje in de rug gebruiken? Hoffelijk biedt een effectieve en examengerichte training aan, met veel interactie en in een klein groepsverband. Met onze digitale Examentraining Wft Hypothecair Krediet verzekeren we je ervan dat je met vertrouwen het examen kunt afleggen, zodat je in één keer slaagt.

Hoffelijk zet zich in voor een lage studiebelasting en een hoog slagingspercentage bij de deelnemers. Iedere dag ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele groei. Uniek aan ons is de jarenlange ervaring die we hebben als (online) opleider voor de professional van de toekomst. We weten hierdoor exact wat er nodig is om te zorgen voor examengericht studiemateriaal.
 

Interactieve Examentraining Wft Hypothecair Krediet

De docent zorgt voor een interactieve examentraining. Er zullen genoeg mogelijkheden zijn waar je jouw kennis kunt delen met je medecursisten en waar je vragen kunt stellen aan de docent. Ook doorloop je gedurende de examentraining samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen door op basis van casuïstiek. De focus ligt hierbij voornamelijk op de diverse vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te passen.
 

Optimaal voorbereid

Tijdens de Examentraining Wft Hypothecair Krediet zullen er verschillende oefenvragen, inclusief antwoorden, worden besproken. Deze oefenvragen zijn te vergelijken met de vragen die je krijgt tijdens je Wft-examen. Het gaat hierbij om meerdere kennis- en vaardigheidsvragen.

Daarnaast ontvang je van de docent waardevolle examengerichte tips. Deze tips helpen je bij het beantwoorden van de vragen die je krijgt tijdens je examen. Hierdoor ben je optimaal voorbereid, zodat je in één keer kunt slagen voor het Wft-examen Hypothecair Krediet.
 

Tijd- en kostenbesparend

Je ontmoet de docent en je medecursisten in onze digital classroom. Je krijgt samen met andere cursisten online begeleiding van een docent, zonder dat je met elkaar fysiek in één ruimte hoeft te zitten. Omdat de examentraining online plaatsvindt, geeft het ons de mogelijkheid om de training voor een lage prijs aan te bieden en bespaar je zelf op reiskosten.
 

Inschrijving voor de Examentraining Wft Hypothecair Krediet

Kan je nog wat extra ondersteuning gebruiken ter voorbereiding op je Wft-examen? Meld je dan nu aan voor de Examentraining Wft Hypothecair Krediet en begin optimaal voorbereid aan je examen. Er zijn verschillende data waarop je de examentraining kunt volgen. Je kunt je aanmelden voor de datum die voor jou het beste uitkomt.
 

Hoe werkt het?

Meteen nadat je aanmelding is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Deze applicatie geeft je toegang om de online examentraining te volgen. Het is mogelijk om via je laptop, tablet of smartphone in te loggen.

We raden aan om te zorgen voor een goedwerkende microfoon, zo ben je goed verstaanbaar voor je docent en medecursisten. Dit bevordert de communicatie binnen de online examentraining en zorgt dat je actief kunt deelnemen.