De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Inkomen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je onze opleiding gevolgd, maar heb je nog een extra steuntje in de rug nodig? Hoffelijk biedt een effectieve en examengerichte training. Met onze online Examentraining Wft Inkomen helpen wij jou met de laatste voorbereidingen op je examen en zorgen wij ervoor dat je met vertrouwen je examen ingaat.

Hoge slagingspercentages bij onze deelnemers en een lage studiebelasting vinden we bij Hoffelijk belangrijk. Dagelijks ondersteunen we dan ook financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele groei. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als online opleider voor de professional van de toekomst.

Interactieve Examentraining Wft Inkomen
De docent zorgt ervoor dat de examentraining interactief is. Je kunt jouw kennis delen met andere cursisten. Ook is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen over het studiemateriaal of over eerder gemaakte oefenexamens. Daarnaast doorloop je gezamenlijk met de docent de belangrijkste examenonderdelen geleid door casuïstiek. Je oefent op de diverse vaardigheden en competenties die je nodig hebt om de theorie toe te passen.

Optimaal voorbereid
Gedurende de examentraining worden er verschillende kennis- en vaardigheid vragen, inclusief antwoorden, besproken. Deze vragen komen overeen met de vragen die je krijgt tijdens je Wft-examen Inkomen.

Ook ontvang je van de docent waardevolle examengerichte tips. Deze tips helpen jou bij het beantwoorden van de vragen die je bij het examen kunt verwachten. Zo start je met een goed gevoel aan je examen en ben je klaargestoomd om het examen in één keer te halen.

Tijd- en kostenbesparend
De Examentraining Wft Inkomen vindt plaats in onze digital classroom. Samen met andere cursisten krijg je online begeleiding van een docent, zonder dat je met elkaar in een fysieke ruimte aanwezig bent. Omdat de examentraining online plaatsvindt, kunnen we de training goedkoper aanbieden en kun je zelf op reiskosten besparen.

Inschrijven voor de Examentraining Wft Inkomen
Wil je de puntjes op de i zetten zodat je optimaal bent voorbereid voor je Wft-examen Inkomen? Schrijf je dan nu in voor de Examentraining Wft Inkomen. Er zijn meerdere data per jaar waarop je je kunt inschrijven voor de examentraining. Kies de datum die het beste bij jou past en zorg ervoor dat je met een goed gevoel aan je examen begint.

Hoe werkt het?
Wil je de puntjes op de i zetten zodat je optimaal bent voorbereid voor je Wft-examen Inkomen? Schrijf je dan nu in voor de Examentraining Wft Nadat je inschrijving afgerond is, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Via je tablet, laptop of smartphone kun je inloggen bij onze applicatie. Hiermee krijg je toegang om de online examentraining te volgen.

We raden aan om gebruik te maken van een goedwerkende microfoon. Zo ben je goed verstaanbaar voor je docent en medecursisten wanneer je een opmerking hebt of een vraag stelt. Dit ondersteunt de communicatie binnen de online examentraining en zorgt voor een actieve deelname.