De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Pensioen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ga je bijna op examen, maar kun je nog wat extra hulp gebruiken? Dan bieden wij een effectieve en examengerichte training aan in klein groepsverband met veel interactie. Met onze Examentraining Wft Pensioen krijg je net dat extra steuntje in de rug waardoor je met een goed gevoel kunt beginnen aan je Wft-examen Pensioen.

Al jarenlang hebben wij ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Elke dag proberen wij financieel dienstverleners en organisaties zo goed mogelijk te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Dit heeft als resultaat een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.
 

Interactieve Examentraining Wft Pensioen

Je doorloopt samen met de docent de belangrijkste onderdelen voor het examen aan de hand van casuïstiek. De docent legt hierbij de focus op de diverse vaardigheden en competenties die van belang zijn om de theorie toe te passen.

Er zullen ook voldoende mogelijkheden zijn waarbij je een vraag kunt stellen aan de docent. Jouw kennis kun je daarnaast delen met je medecursisten. Dit maakt voor een interactieve examentraining waar je optimaal van kunt profiteren.
 

Optimaal voorbereid

Hoffelijk zorgt ervoor dat je tijdens je examentraining waardevolle examengerichte tips ontvangt van de docent. De tips helpen jou bij het beantwoorden van de vragen die je bij het examen kunt verwachten.

Je zult diverse kennis- en vaardigheidsvragen oefenen, waarbij je ook de antwoorden krijgt. Deze vragen zijn representatief voor de vragen die je krijgt op het Wft-examen Pensioen.
 

Tijd- en kostenbesparend

Onze Examentraining Wft Pensioen vindt plaats in onze digital classroom. De examentraining wordt onder begeleiding van een docent gegeven aan een kleine groep cursisten. Omdat je de training online kunt volgen, hoef je niet met de docent en andere cursisten fysiek in een ruimte te zitten. Dit heeft als voordeel dat je bespaart op reiskosten en dat wij de examentraining goedkoper kunnen aanbieden.
 

Inschrijven voor de Examentraining Wft Pensioen

Heb je nog extra ondersteuning nodig om met vertrouwen aan het Wft-examen Pensioen te beginnen? Schrijf je dan nu in voor de Examentraining Wft Pensioen van Hoffelijk en begin met een goed gevoel aan je examen. Er zijn meerdere mogelijkheden per jaar om je in te schrijven voor de examentraining. Je kunt je inschrijven voor de datum die voor jou het beste uitkomt.
 

Hoe werkt het?

Als je inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden, waarmee je de online examentraining kunt volgen. Je kunt via je tablet, laptop of smartphone inloggen bij onze externe applicatie.

Wij raden aan om gebruik te maken van een goedwerkende microfoon. Op deze manier ben je goed verstaanbaar wanneer je een opmerking hebt of een vraag wilt stellen. Dit zorgt tevens voor een actieve deelname en bevordert de communicatie van de online examentraining.