De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Schade Particulier
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ben je bezig met de voorbereidingen op je Wft-examen Schade Particulier en kun je nog wat extra hulp gebruiken? Wij kunnen jou helpen met onze effectieve en examengerichte online training, zodat je met vertrouwen het examen kunt afleggen. Onze Examentraining Wft Schade Particulier vindt plaats in een klein groepsverband met veel interactie tussen jou, de docent en je medecursisten.

Hoffelijk heeft al jarenlang ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Iedere dag begeleiden we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Interactieve Examentraining Wft Schade Particulier
Je doorloopt samen met de docent van Hoffelijk de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent richt zich met name op de vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te passen Daarbij krijg je genoeg tijd en ruimte om actief deel te nemen aan de examentraining en om te sparren met je docent en medecursisten. Het delen van jouw kennis met je medecursisten zien wij als een waardevolle toevoeging. Dit zorgt er namelijk voor dat de training zo sterk mogelijk wordt benut.

Optimaal voorbereid
Tijdens de Examentraining Wft Schade Particulier worden er meerdere kennis- en vaardigheidsvragen, inclusief antwoorden, besproken. Deze oefenvragen zijn te vergelijken met de vragen die je krijgt op je examen. Ook krijg je voldoende mogelijkheden om vragen te stellen over eerder gemaakte oefenexamens of vragen die betrekking hebben op het studiemateriaal.

Om klaargestoomd het examen in te gaan, ontvang je van de docent belangrijke examengerichte tips. Met behulp van deze tips ben je goed voorbereid op de vragen die je bij het examen kunt verwachten.

Tijd- en kostenbesparend
Je kunt de Examentraining Wft Schade Particulier volgen in onze digital classroom. Samen met de andere cursisten krijg je online begeleiding van een docent, zonder dat je met elkaar fysiek in een ruimte zit. Je hoeft niet te reizen naar een locatie, waardoor je op reiskosten bespaart. Hoffelijk kan hierdoor de examentraining goedkoper aanbieden.

Inschrijven Examentraining Schade Particulier
Kun je nog wat steun gebruiken tijdens je voorbereiding op je Wft-examen Schade Particulier? Meld je dan nu aan voor onze effectieve en examengerichte online Examentraining Wft Schade Particulier. Je kunt bij je aanmelding kiezen uit verschillende data. Meld je aan voor een datum die geschikt is voor jou.

Hoe werkt het?
Nadat je aanmelding compleet is, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Je kunt bij de applicatie inloggen via je tablet, smartphone of laptop. Op deze manier heb je toegang tot de online examentraining.

We raden aan om gebruik te maken van een goedwerkende microfoon. Wanneer je een vraag stelt of een opmerking hebt, ben je goed te verstaan voor je docent en je medecursisten. Binnen de examentraining bevordert dit de communicatie en zorgt het ervoor dat je actief kunt deelnemen.