De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Schade Zakelijk
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Ben je op zoek naar een effectieve examentraining om zo de puntjes op de i te zetten ter voorbereiding op je Wft-examen Schade Zakelijk? Wij van Hoffelijk bieden een effectieve en examengerichte training aan in een klein groepsverband, met veel interactie. Je bent hierdoor extra goed voorbereid, waardoor je met vertrouwen aan het Wft-examen Schade Zakelijk kunt beginnen.

Dagelijks ondersteunt Hoffelijk financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. De kracht van ons ligt in onze jarenlange ervaring als (online) opleider. We zetten ons in voor de professional van de toekomst. Hoge slagingspercentages bij onze cursisten en een lage studiebelasting zijn hiervan het resultaat.

Interactieve Examentraining Wft Schade Zakelijk
Tijdens de examentraining doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen middels casuïstiek. De docent legt hierbij de focus voornamelijk op de verschillende competenties en vaardigheden die nodig zijn om de theorie toe te passen.

Daarnaast heb je ruime gelegenheid voor het stellen van vragen aan de docent. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen met betrekking tot het studiemateriaal of over eerder gemaakte oefenexamens. Ook kun je jouw kennis delen met je medecursisten. Hierdoor ontstaat er een interactieve examentraining waar je optimaal van profiteert.

Optimaal voorbereid
Van de docent ontvang je gedurende de examentraining handige examengerichte tips. Deze tips zijn waardevol bij het beantwoorden van de vragen die je bij het examen kunt verwachten. Ook worden er meerdere oefenvragen met antwoorden besproken. Het gaat hierbij om kennis- en vaardigheidsvragen, die representatief zijn voor de vragen die je krijgt op het Wft-examen Schade Zakelijk.

Tijd- en kostenbesparend
We bieden onze Examentraining Wft Schade Zakelijk aan via de digital classroom. De examentraining wordt gegeven door een docent voor een kleine groep cursisten. Omdat de training online plaatsvindt, kun je deze volgen zonder dat je met elkaar fysiek in een ruimte hoeft te zitten. Je bespaart hierdoor op reiskosten. Ook kunnen wij er nu voor zorgen dat de training voor een lage prijs wordt aangeboden.

Inschrijven voor de Examentraining Wft Schade Zakelijk
Ben je op zoek naar nog wat extra hulp om met een goed gevoel het Wft-examen Schade Zakelijk af te leggen? Schrijf je dan nu in voor onze examentraining en zorg dat je in één keer slaagt voor je examen. Er zijn verschillende data waarop je de Examentraining Wft Schade Zakelijk kunt volgen. Je kunt je inschrijven voor de datum die voor jou het beste uitkomt.

Hoe werkt het?
Als je inschrijving is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Hiermee heb je de mogelijkheid om de examentraining online te volgen. Je kunt met je smartphone, tablet of laptop inloggen bij de applicatie.

We raden aan om gebruik te maken van een goedwerkende microfoon. Indien je een vraag of een opmerking hebt, ben je goed verstaanbaar voor de docent en je medecursisten. Dit bevordert de communicatie en zorgt ervoor dat je actief kunt deelnemen aan de online examentraining.