De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Vermogen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb jij onze cursus gevolgd maar kan je nog wat extra steun gebruiken ter voorbereiding op je Wft-examen Vermogen? Bij Hoffelijk bieden we een effectieve en examengerichte training. De examentraining vindt plaats in een klein groepsverband met veel interactie. Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel het Wft-examen Vermogen kunt afleggen, zodat je in één keer slaagt.

Hoffelijk begeleidt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Al jarenlang hebben wij ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Interactieve Examentraining Wft Vermogen
De docent zorgt gedurende de Examentraining Wft Vermogen voor veel interactie tussen jou, je medecursisten en de docent zelf. Je kunt voldoende vragen stellen over het studiemateriaal of over oefenvragen uit eerder gemaakte oefenexamens.

Daarnaast doorloop je samen met de docent de meest belangrijke examenonderdelen uit de module Wft Vermogen aan de hand van casuïstiek. Gedurende de training focus je je op diverse competenties en vaardigheden die nodig zijn om de theorie toe te passen.

Optimaal voorbereid
Je bespreekt met de docent en de medecursisten diverse kennis- en vaardigheidsvragen. Wij zorgen ervoor dat deze vragen representatief zijn aan de vragen die krijgt tijdens je Wft-examen Vermogen.

Onze docent zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid en klaargestoomd om in één keer te slagen voor je examen. Je ontvangt dan ook waardevolle examengerichte tips, die jou helpen bij het beantwoorden van de vragen die je bij het examen kunt verwachten.

Tijd- en kostenbesparend
De Examentraining Wft Vermogen vindt plaats in onze digital classroom. Dit is een online klas met andere cursisten die dezelfde training willen volgen. Je krijgt begeleiding van een docent, zonder dat je fysiek aanwezig bent op een locatie. Omdat je de examentraining online kunt volgen, bespaar je op reiskosten. Ook kunnen wij om die reden de training voor een lage prijs aanbieden.

Inschrijven voor de Examentraining Wft Vermogen
Heb je nog een paar laatste tips nodig voordat je aan het Wft-examen Vermogen begint? Meld je dan nu aan voor de Examentraining Wft Vermogen. De examentraining vindt meerdere keren per jaar plaats. Je kunt je aanmelden op de datum die het beste bij jou past. Begin met een goed gevoel aan je examen en wees er zeker van dat je in één keer slaagt.

Hoe werkt het?
Direct nadat je aanmelding is afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Hiermee kun je de online examentraining volgen. Je kunt inloggen bij de applicatie via je smartphone, tablet of laptop. Voor een goede communicatie tijdens de training is het van belang dat je een goedwerkende microfoon hebt. Hierdoor ben je verstaanbaar voor je docent en medecursisten. Ook bevordert dit een actieve deelname, waardoor je het optimale resultaat uit deze training kunt halen.