De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Zorg
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Heb je onze opleiding gevolgd, maar kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken voor de module Wft Zorg? Dan is onze Examentraining Wft Zorg iets voor jou. Hoffelijk biedt een effectieve en examengerichte training aan in een kleine groep met veel interactie. Met onze examentraining ontvang je een extra steuntje in de rug waardoor je met vertrouwen aan het Wft-examen Zorg kunt beginnen.

Al jarenlang heeft Hoffelijk ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Iedere dag ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties zo goed mogelijk in hun professionele ontwikkeling. Dit resulteert in hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Interactieve Examentraining Wft Zorg
Samen met de docent doorloop je de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent legt hierbij de focus voornamelijk op de verschillende competenties en vaardigheden die essentieel zijn om de theorie toe te passen. Ook zijn er voldoende mogelijkheden waarbij je vragen kunt stellen die betrekking hebben op het studiemateriaal of over eerder gemaakte oefenexamens. Jouw kennis kun je daarnaast delen met je medecursisten. Er ontstaat hierdoor een interactieve examentraining waar je optimaal van kunt profiteren.

Optimaal voorbereid
Om met een goed gevoel aan je Wft-examen Zorg te beginnen, krijg je tijdens de examentraining van de docent nuttige examengerichte tips. Deze tips helpen jou bij het beantwoorden van de vragen die je bij het examen kunt verwachten.

Tevens worden er meerdere oefenvragen, inclusief antwoorden, besproken. Je oefent hierbij diverse kennis- en vaardigheidsvragen die kenmerkend zijn voor de vragen die je krijgt op het Wft-examen Zorg. Op deze manier ben je optimaal voorbereid om in één keer te slagen voor je examen.

Tijd- en kostenbesparend
Wij bieden onze Examentraining Wft Zorg aan in onze digital classroom. De examentraining wordt gegeven door een docent voor een kleine groep cursisten, zonder dat je met elkaar fysiek in één ruimte hoeft te zitten. Het voordeel hiervan is dat je niet naar locatie hoeft te reizen. Omdat je bij Hoffelijk de examentrainingen digitaal kunt volgen, bespaar je op reiskosten en kunnen wij de training goedkoper aanbieden.

Inschrijven voor de Examentraining Wft Zorg
Ben je op zoek naar een extra steuntje in de rug om met vertrouwen het Wft-examen Zorg tegemoet te gaan? Meld je dan nu aan voor de Examentraining Wft Zorg van Hoffelijk en begin met een goed gevoel aan je examen. De examentraining vindt meerdere keren per jaar plaats. Je kunt je aanmelden voor de datum van jouw keuze.

Hoe werkt het?
Wanneer je je aanmelding hebt afgerond, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Via je smartphone, tablet of laptop kun je inloggen bij de applicatie, waarna je toegang krijgt om de online examentraining te volgen. Wij raden sterk aan om te zorgen voor een goedwerkende microfoon. Hierdoor ben je goed verstaanbaar voor de docent en je medecursisten wanneer je een opmerking hebt of een vraag wilt stellen. Op deze manier kun je actief deelnemen aan de online examentraining en wordt ook de communicatie bevorderd.