De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Examentraining Wft Basis
€ 219,00 vrijgesteld van btw
  • Eendaagse training
  • Klassikaal
  • Interactie met trainer en medecursisten

Tijdens deze intensieve eendaagse examentraining worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Basis behandeld. Onze professionele trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Wft-examen Basis en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks. Na het volgen van deze examentraining, ga jij met een goed gevoel het examen in.

De inhoud van de Klassikale Examentraining Wft Basis

  • Inventarisatie van vragen;
  • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen van Wft Basis;
  • Uitgebreid oefenen met examengerichte oefenvragen;
  • Examentips.


Voor wie is de examentraining geschikt

Heb jij je voorbereiding afgerond en zoek je nog een steuntje in de rug om de puntjes op de i te zetten? Dan is deze examentraining zeer geschikt voor jou. Het is géén vervanging van de E-learning Wft Basis, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft-examen te halen. Na het volgen van de Klassikale Examentraining Wft Basis weet jij namelijk precies wat jij moet doen om bij het examen tot een juist antwoord te komen en zie jij je examen dus met vertrouwen tegemoet!

Het Examen Wft Basis

Het examen duurt in totaal 120 minuten.

Het examen bestaat uit 41 vragen:

  • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
  • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag;
  • 20 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

De examenvragen komen ook in deze volgorde aan bod op het examen.

Altijd een examenlocatie in de buurt

Alle Wft-examens worden digitaal afgenomen via door het CDFD erkende exameninstituten. Ons locatienetwerk zit verspreid door heel Nederland. Je kan zo altijd in de buurt examen doen, of je nu vanuit huis werkt, op kantoor bent of op de terugweg bent van een afspraak met een klant. Onze speciaal voor Wft ontwikkelde boekingswidget selecteert de beste match voor jou en houdt de keuzemogelijkheden zo lekker overzichtelijk.

Het certificaat Wft Basis

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het certificaat Wft Basis. De module Wft Basis is een verplicht onderdeel van de Wft-beroepskwalificaties. De enige uitzondering is de beroepskwalificatie Adviseur Zorgverzekering, waarbij het certificaat Wft Basis geen vereiste is.

Wil je meer weten over het vakbekwaamheidsbouwwerk? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.