De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Examentraining Wft Vermogen
€ 219,00 vrijgesteld van btw
  • Eendaagse training
  • Klassikaal
  • Interactie met trainer en medecursisten

Tijdens deze intensieve eendaagse examentraining worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Vermogen behandeld. Onze professionele trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Wft-examen Vermogen en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks. Na het volgen van deze examentraining, ga jij met een goed gevoel het examen in.

De inhoud van de Klassikale Examentraining Wft Vermogen

  • Inventarisatie van vragen;
  • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen van Wft Vermogen;
  • Uitgebreid oefenen met examengerichte oefenvragen;
  • Examentips.


Voor wie is de examentraining geschikt

Heb jij je voorbereiding afgerond en zoek je nog een steuntje in de rug om de puntjes op de i te zetten? Dan is deze examentraining zeer geschikt voor jou. Het is géén vervanging van de E-learning Wft Vermogen, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft-examen te halen. Na het volgen van de Klassikale Examentraining Wft Vermogen weet jij namelijk precies wat je moet doen om bij het examen tot een juist antwoord te komen en zie jij je examen dus met vertrouwen tegemoet!

Het Examen Wft Vermogen

Het examen duurt in totaal 135 minuten.

Het examen bestaat uit 46 vragen:

  • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
  • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag;
  • 25 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties.

De examenvragen komen ook in deze volgorde aan bod op het examen.

Altijd een examenlocatie in de buurt

Alle Wft-examens worden digitaal afgenomen via door het CDFD erkende exameninstituten. Ons locatienetwerk zit verspreid door heel Nederland. Je kan zo altijd in de buurt examen doen, of je nu vanuit huis werkt, op kantoor bent of op de terugweg bent van een afspraak met een klant. Onze speciaal voor Wft ontwikkelde boekingswidget selecteert de beste match voor jou en houdt de keuzemogelijkheden zo lekker overzichtelijk.

Het certificaat Wft Vermogen

Slaag je voor het Examen Wft Vermogen, dan ontvang je het certificaat Wft Vermogen. Met dit certificaat én het modulecertificaat Wft Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Vermogen.

Wil je meer weten over het vakbekwaamheidsbouwwerk? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.