De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Consumptief Krediet
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, examentraining PE en de oefenexamens PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Consumptief Krediet

De e-learning PE zorgt voor een goede voorbereiding op het echte examen. En dat is het halve werk. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Consumptief Krediet. De lesstof waar je mee oefent, is te vergelijken met het landelijk examen.

Daarnaast geeft de e-learning ook direct inzicht in jouw voortgang. Zo weet je precies wanneer je klaar bent om het echte examen af te nemen. Dit zorgt voor een grote kans van slagen en een hoop nieuwe kennis.

Wat houdt de E-learning PE concreet in?

De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Consumptief Krediet aan bod komen.

 • Lagere maximale kredietrente;
 • VFN gedragscode en normen; en
 • Herziening beslag en executierecht.


Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden

Examentraining

Naast het volgen van de e-learning, kun je ook een Examentraining PE Consumptief Krediet bij ons volgen. Deze examentraining vindt plaats in onze digital classroom. De training is een waardevolle toevoeging aan een optimale voorbereiding. Deze examentraining volg je samen met medestudenten. Het is een interactieve sessie die het leerproces versnelt en waarbij genoeg ruimte is voor het stellen van vragen en het delen van kennis.

Examengericht oefenen met oefenexamens

Tot slot biedt Hoffelijk ook Oefenexamens PE Consumptief Krediet aan. Het maken van de oefenexamens helpt jou straks enorm bij het maken van het echte PE-examen. De oefenexamens die wij aanbieden, zien er namelijk bijna hetzelfde uit als het landelijk examen. Je kunt oefenen met allerlei verschillende soorten vragen met als resultaat een grote kans van slagen.

Nadat je geoefend hebt met de oefenexamens PE, ontvang je volledige inzage in jouw behaalde resultaten. Wij voorzien je daarnaast ook van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Met behulp van deze inzage en onze feedback kun je het leerproces versnellen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het oefenproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet bestaat uit de e-learning PE, de examentraining PE en de oefenexamens PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

 • Waar kun je een oefenexamen PE Consumptief Krediet maken?

  De oefenexamens bestel je bij Hoffelijk. Je ontvangt dan drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je de oefenexamens bij ons afneemt, krijg je twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. De oefenexamens vinden digitaal plaats en maak je vanuit huis. De vragen uit het oefenexamen lijken sterk op de vragen uit het landelijk PE-examen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Consumptief Krediet?

  Het oefenexamen PE Consumptief Krediet hanteert dezelfde vraagsoorten en kenmerken als het landelijke PE-examen. Doordat het oefenexamen zich in een identieke toetsomgeving bevindt, proef je alvast een klein beetje van het echte examen. Het oefenexamen dient als een optimale voorbereiding en test tegelijkertijd of je wel echt klaar bent om het examen te maken.

 • Waar kun je het Wft-examen Consumptief Krediet afleggen?

  Op meer dan 55 locaties door heel Nederland is het mogelijk om het Wft-examen Consumptief Krediet te maken. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kunt het examen zowel doordeweeks als in het weekend maken, overdag of in de avond.

 • Is de opleiding Wft Consumptief Krediet moeilijk?

  De opleiding Wft Consumptief Krediet is voor iedereen toegankelijk, doordat deze erg laagdrempelig is en op gestructureerde wijze is ingericht. Je volgt de opleiding stap voor stap en gaat pas door naar het volgende onderdeel, wanneer je het vorige onderdeel volledig onder de knie hebt. Daarnaast voorzien wij je van uitgebreide feedback op alle oefenvragen en we geven handige, examengerichte tips.

  De opleiding is vormgegeven aan de hand van verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Dit zorgt ervoor dat je zonder moeite door de lesstof heengaat. De studiebelasting is vrij laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Consumptief Krediet.