De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Consumptief Krediet
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

In één keer slagen voor jouw PE-examen Consumptief Krediet? Hoffelijk helpt jou bij een optimale voorbereiding met dank aan ons unieke lesmateriaal van hoge kwaliteit.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, examentraining PE en de oefenexamens PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Consumptief Krediet
De e-learning PE zorgt voor een goede voorbereiding op het echte examen. En dat is het halve werk. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Consumptief Krediet. De lesstof waar je mee oefent, is te vergelijken met het landelijk examen.

Daarnaast geeft de e-learning ook direct inzicht in jouw voortgang. Zo weet je precies wanneer je klaar bent om het echte examen af te nemen. Dit zorgt voor een grote kans van slagen en een hoop nieuwe kennis.

Wat houdt de E-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Consumptief Krediet aan bod komen.

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden

Examentraining
Naast het volgen van de e-learning, kun je ook een examentraining bij ons volgen. Deze examentraining vindt plaats in onze digital classroom. De training is een waardevolle toevoeging aan een optimale voorbereiding. Deze examentraining volg je samen met medestudenten. Het is een interactieve sessie die het leerproces versnelt en waarbij genoeg ruimte is voor het stellen van vragen en het delen van kennis.

Examengericht oefenen met oefenexamens
Tot slot biedt Hoffelijk ook oefenexamens PE aan. Het maken van de oefenexamens helpt jou straks enorm bij het maken van het echte PE-examen. De oefenexamens die wij aanbieden, zien er namelijk bijna hetzelfde uit als het landelijk examen. Je kunt oefenen met allerlei verschillende soorten vragen met als resultaat een grote kans van slagen.

Nadat je geoefend hebt met de oefenexamens PE, ontvang je volledige inzage in jouw behaalde resultaten. Wij voorzien je daarnaast ook van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Met behulp van deze inzage en onze feedback kun je het leerproces versnellen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het oefenproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet bestaat uit de e-learning PE, de examentraining PE en de oefenexamens PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen