De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Hypothecair Krediet
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Hypothecair Krediet
Aan de hand van de e-learning, die uiteengezet is door Hoffelijk, ga jij goed van start op het echte examen. Deze e-learning zorgt namelijk voor een perfecte voorbereiding op het PE-examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Hypothecair Krediet. De inhoud van de e-learning doet sterk denken aan het landelijk examen. Op die manier is er geen twijfel meer over wat er precies van jou verwacht wordt. De e-learning geeft daarnaast ook inzicht in jouw voortgang, waardoor je precies weet wanneer je voorbereid genoeg bent om het echte examen af te leggen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Hypothecair Krediet aan bod komen.
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

 • Herziening beslag en executierecht;
 • Regeling aanpak flitskrediet; en
 • Subsidies verduurzaming ISDE.


Oefenexamens
Maak gebruik van onze oefenexamens en wees optimaal voorbereid op het echte examen. De oefenexamens die Hoffelijk aanbiedt, zijn een voorproef op het echte PE-examen. Ze komen namelijk sterk overeen met het landelijk examen. Je kunt tijdens de oefenexamens alvast oefenen met de verschillende soorten vragen en dat stimuleert jouw kans op slagen enorm.

De oefenexamens bieden ruimte om jezelf te verbeteren. Je krijgt namelijk inzage in jouw resultaten en je ontvangt uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

Examentraining
Hoffelijk biedt tot slot ook een examentraining aan. De Examentraining PE Hypothecair Krediet vindt plaats in een digital classroom samen met andere studenten. De examentraining biedt genoeg ruimte om vragen te stellen en kennis te delen met elkaar. Het is een interactieve sessie waarbij het leerproces centraal staat. De examentraining stoomt je klaar voor het echte examen en verhoogt jouw slagingskans.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Hypothecair Krediet bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Maximaliseer met deze combinatie je slagingskans en verminder de studiebelasting.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

10
15 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De oefenvragen sloten goed aan bij de aangeboden stof, maar ook met de vragen die gesteld werden tijdens het examen. Ook de bijbehorende cursus PE Hypothecair krediet is prettig opgebouwd, inclusief een voorspelling van de benodigde studietijd. Dit ...

 • Waar kun je een oefenexamen PE Hypothecair Krediet maken?

  Het digitale oefenexamen PE Hypothecair Krediet maak je gewoon vanuit huis. Dit doe je door de oefenexamens te bestellen bij Hoffelijk. Je krijgt dan drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je de oefenexamens bij ons afneemt, ontvang je twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. De oefenexamens zijn te vergelijken met het echte PE-examen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding, want je komt nu niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Hypothecair Krediet?

  De examenvragen uit het oefenexamen lijken heel erg op de vragen uit het landelijk PE-examen. De oefenexamens lenen zich als een uitstekende voorproef. Je oefent alvast met verschillende soorten vragen en dat stimuleert je kans op slagen enorm. Het oefenexamen bevindt zich dan ook in identieke toetsomgeving. Naast dat je veel oefent, test je ook gelijk je kennis en weet je waar je ongeveer staat.

 • Waar kun je het Wft-examen Hypothecair Krediet maken?

  Je maakt het Wft-examen op een van onze locaties door heel Nederland. Dit zijn er meer dan 55. Er is dus altijd wel een locatie bij je in de buurt. Daarnaast kies je zelf om het examen doordeweeks of in het weekend te maken, overdag of ’s avonds.

 • Is de opleiding Wft Hypothecair Krediet moeilijk?

  De opleiding Wft Hypothecair Krediet is niet moeilijk en voor iedereen toegankelijk. De opleiding is erg laagdrempelig en bevat structuur. Zo kan je pas door naar het volgende onderdeel op het moment dat je het vorige onderdeel goed begrijpt. Dit geeft je houvast en verzekert je ervan dat je elk onderdeel volledig onder de knie hebt. Tijdens de opleiding maak je diverse oefenvragen. Op deze oefenvragen geven wij je uitgebreide feedback. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces. Ook geven we je handige, examengerichte tips.

  Aan de hand van verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen ga je bijna moeiteloos door alle lesstof heen. Daarnaast is de studiebelasting vrij laag, zodat je optimaal voorbereid deelneemt aan het Wft-examen Hypothecair Krediet.