De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Hypothecair Krediet
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

 Toets jezelf met deze drie representatieve oefenexamens van Hoffelijk om te zien of je klaar bent voor je PE-examen!

Heb je binnenkort het PE-examen Hypothecair Krediet ingepland? Met het unieke lesmateriaal van Hoffelijk hoef jij je hier geen enkele zorgen om te maken. Aan de hand van diverse oefenmogelijkheden maak jij een grote kans van slagen.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Hypothecair Krediet
Aan de hand van de e-learning, die uiteengezet is door Hoffelijk, ga jij goed van start op het echte examen. Deze e-learning zorgt namelijk voor een perfecte voorbereiding op het PE-examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Hypothecair Krediet. De inhoud van de e-learning doet sterk denken aan het landelijk examen. Op die manier is er geen twijfel meer over wat er precies van jou verwacht wordt. De e-learning geeft daarnaast ook inzicht in jouw voortgang, waardoor je precies weet wanneer je voorbereid genoeg bent om het echte examen af te leggen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Hypothecair Krediet aan bod komen.
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Oefenexamens
Maak gebruik van onze oefenexamens en wees optimaal voorbereid op het echte examen. De oefenexamens die Hoffelijk aanbiedt, zijn een voorproef op het echte PE-examen. Ze komen namelijk sterk overeen met het landelijk examen. Je kunt tijdens de oefenexamens alvast oefenen met de verschillende soorten vragen en dat stimuleert jouw kans op slagen enorm.

De oefenexamens bieden ruimte om jezelf te verbeteren. Je krijgt namelijk inzage in jouw resultaten en je ontvangt uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

Examentraining
Hoffelijk biedt tot slot ook een examentraining aan. De examentraining vindt plaats in een digital classroom samen met andere studenten. De examentraining biedt genoeg ruimte om vragen te stellen en kennis te delen met elkaar. Het is een interactieve sessie waarbij het leerproces centraal staat. De examentraining stoomt je klaar voor het echte examen en verhoogt jouw slagingskans.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Hypothecair Krediet bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Maximaliseer met deze combinatie je slagingskans en verminder de studiebelasting.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

10
2 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

heldere oefen examens met duidelijke uitleg over de vragen en antwoorden. komen goed overeen met daadwerkelijke examens. zou bijna durven te stellen dat alleen door het maken van de oefen examen slagen mogelijk moet zijn

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Hypothecair Krediet? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Hypothecair Krediet

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen