De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Inkomen
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Ga jij binnenkort het PE-examen Adviseur Inkomen afleggen? Hoffelijk helpt jou door het aanbieden van heel divers oefenmateriaal van unieke kwaliteit. Door goed te oefenen, maak jij een grote kans van slagen en het kost je een lage studiebelasting.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-Learning PE Inkomen
Aan de hand van de e-learning, aangeboden door Hoffelijk, vergroot je jouw slagingskansen. Het is de ultieme voorbereiding op het echte examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Inkomen.

De leerstof waar je mee oefent in de e-learning is sterk vergelijkbaar met het landelijk examen. Zo sta je tijdens het echte examen niet voor verrassingen. Ook geeft de e-learning inzicht in jouw voortgang en weet je dus precies wanneer je er klaar voor bent om het echte examen af te leggen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Inkomen aan bod komen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal te vinden is. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens
Naast de e-learning voorziet Hoffelijk ook in oefenexamens. De set oefenexamens vormen een voorproefje op het echte examen. De oefenexamens van Hoffelijk staan namelijk in lijn met het landelijk examen. Je kunt oefenen met allerlei soorten vragen met als resultaat: een extra grote kans van slagen.

Het doel van deze oefenexamens is het verbeteren van jezelf. Hoffelijk geeft namelijk inzicht in jouw resultaten en voorziet jou van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je zonder moeite slaagt voor het echte examen.

Examentraining
Hoffelijk biedt tot slot ook examentrainingen aan. De examentraining vindt plaats in een digital classroom en volg je samen met medestudenten. Er is ruimte voor het stellen van prangende vragen en het delen van kennis. Tijdens deze interactieve sessie staat het leerproces centraal, wat op zijn beurt bijdraagt aan een perfecte voorbereiding op jouw echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Inkomen bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

10
5 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Fijne mensen, prettig contact, goed op de hoogte van de feiten en prima in staat je te ondersteunen bij zowel het boeken van cursus en examen als bij inhoudelijke vragen.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Inkomen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Inkomen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen