De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Inkomen
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-Learning PE Inkomen

Aan de hand van de e-learning, aangeboden door Hoffelijk, vergroot je jouw slagingskansen. Het is de ultieme voorbereiding op het echte examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Inkomen.

De leerstof waar je mee oefent in de e-learning is sterk vergelijkbaar met het landelijk examen. Zo sta je tijdens het echte examen niet voor verrassingen. Ook geeft de e-learning inzicht in jouw voortgang en weet je dus precies wanneer je er klaar voor bent om het echte examen af te leggen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?

De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Inkomen aan bod komen. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

 • Compensatie transitievergoeding bij bedrijfsbeëindiging;
 • Impact van COVID-19 op de verzuimverzekering en loondoorbetalingsverplichting; en
 • RI&E i.v.m. COVID-19-crisis.


Binnen de online leeromgeving is syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal te vinden is. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens

Naast de e-learning voorziet Hoffelijk ook in oefenexamens PE Inkomen. De set oefenexamens vormen een voorproefje op het echte examen. De oefenexamens van Hoffelijk staan namelijk in lijn met het landelijk examen. Je kunt oefenen met allerlei soorten vragen met als resultaat: een extra grote kans van slagen.

Het doel van deze oefenexamens is het verbeteren van jezelf. Hoffelijk geeft namelijk inzicht in jouw resultaten en voorziet jou van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je zonder moeite slaagt voor het echte examen.

Examentraining

Hoffelijk biedt tot slot ook examentrainingen aan. De Examentraining PE Inkomen vindt plaats in een digital classroom en volg je samen met medestudenten. Er is ruimte voor het stellen van prangende vragen en het delen van kennis. Tijdens deze interactieve sessie staat het leerproces centraal, wat op zijn beurt bijdraagt aan een perfecte voorbereiding op jouw echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Inkomen bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,0
7 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Weer prima voorbereid door Hoffelijk voor PE Inkomen. Met name de oefenexamens (neem ook de extra!) zijn een prima instrument om beslagen ten ijs te komen. Even opletten is dat de syllabus naslagwerk is en in de digitale omgeving meer tips staan!

 • Waar kun je een oefenexamen PE Inkomen maken?

  De oefenexamens bestel je als pakket bij Hoffelijk. Je krijgt dan drie representatieve oefenexamens. Doordat de oefenexamens digitaal zijn, maak je ze gewoon vanuit huis. Dat scheelt een hoop reistijd en -geld. Op het moment dat je de oefenexamens afneemt bij Hoffelijk, ontvang je precies twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. De vragen uit de oefenexamens komen sterk overeen met de vragen uit het landelijk PE-examen. Zo wen je alvast een beetje aan hoe het examen er ongeveer aan toegaat.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Inkomen?

  De vragen die voorkomen in het oefenexamen zijn bijna identiek aan het echte PE-examen Inkomen. Op die manier bereid je je perfect voor en sta je tijdens het echte examen niet plotseling voor onverwachte verrassingen. Tijdens het oefenexamen oefen je alvast met verschillende soorten vragen. Deze bevatten dezelfde kenmerken als het PE-examen. Zo kom je erachter of je de theorie goed genoeg beheerst.

 • Waar kun je het Wft-examen Inkomen maken?

  Het Wft-examen Inkomen vindt plaats op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Het examen maak je overdag of in de avond, doordeweeks of in het weekend. De datum en het tijdstip kies je zelf.

 • Is de opleiding Wft Inkomen moeilijk?

  De opleiding Wft Inkomen is niet moeilijk. Dit komt door haar laagdrempeligheid en gestructureerde manier van opleiden. De opleiding volg je stapsgewijs. Dit houdt in dat je pas door gaat naar het volgende onderdeel wanneer je het vorige onderdeel goed beheerst. Dit geeft je houvast. De opleiding bevat vele oefenvragen waar je mee uit de voeten kunt. Op al deze vragen voorzien wij je van uitgebreide feedback. Daarnaast geven we je handige, examengerichte tips.

  De opleiding bevat verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Op die manier ga je zonder moeite door de lesstof heen. De studiebelasting is daarnaast vrij laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Inkomen.