De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Pensioen
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Maak de Oefenexamens PE en kom erachter in hoeverre je klaar bent om je PE-examen Pensioen af te leggen. 

Ben je van plan om binnenkort het PE-examen Adviseur Pensioen af te leggen? Hoffelijk draagt graag haar steentje bij door jou te voorzien van uniek oefenmateriaal van hoge kwaliteit. Het oefenmateriaal van Hoffelijk support hoge slagingskansen en een lage studiebelasting.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Pensioen
Om jou te ondersteunen op weg naar het examen, biedt Hoffelijk de e-learning PE aan. Deze e-learning zorgt voor een optimale voorbereiding. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Pensioen.

De leerstof die de e-learning bevat, is soortgelijk aan het landelijk examen. Zo weet je van te voren exact wat er van jou verwacht wordt. Daarnaast geeft de e-learning ook inzicht in jouw voortgang. Op die manier is het voor jou duidelijk wanneer je genoeg bent voorbereid voor het echte examen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Pensioen aan bod komen.
Denk hierbij aan onderwerpen als:

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Tijdens de voorbereiding op het examen kun je kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens
Goed voorbereid het examen ingaan? Maak dan gebruik van de oefenexamens PE die Hoffelijk aanbiedt. Wij hebben een unieke set oefenexamens die je vertrouwd laten voelen met het echte PE-examen. Het oefenexamen toont namelijk vele overeenkomsten met het landelijk examen. Je kunt oefenen met allerlei verschillende soorten vraagstellingen; dit resulteert in verhoogde slagingskansen.

Wanneer je tijd investeert in het maken van oefenexamens, investeer je tijd in jezelf. Hoffelijk zorgt namelijk voor inzage in jouw resultaten en uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen. Hiermee voorkom je eventuele fouten op het echte examen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

Examentraining
Tot slot biedt Hoffelijk ook een examentraining aan die je nog meer zekerheid geeft om het echte examen zonder slag of stoot te halen. De examentraining volg je samen met medestudenten in onze zogenaamde digital classroom. Tijdens de training deel je opgedane kennis met elkaar en is er ruimte om vragen te stellen. Er vindt veel interactie plaats waarbij het leerproces centraal staat.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Pensioen bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Maximaliseer met deze combinatie je slagingskans en verminder de studiebelasting.

Wil je graag zekerheid over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Pensioen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Pensioen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen