De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Schade Particulier
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Schade Particulier

De eerste oefen gelegenheid die Hoffelijk aanbiedt, heet de e-learning PE. Deze e-learning helpt je bij een optimale voorbereiding op het echte examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Schade Particulier.

De lesstof die de e-learning aanbiedt, is vergelijkbaar met het landelijk examen. Zo weet je precies wat er van jou verwacht wordt. Verder geeft de e-learning ook inzicht in jouw voortgang, zodat je precies weet wanneer je voorbereid genoeg bent om het echte examen te maken.

Wat houdt de E-learning PE Schade Particulier concreet in?

De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Schade Particulier aan bod komen.
Denk hierbij aan onderwerpen als:

 • Invloed op beleid zorgverzekeraars;
 • Vergoeding van ongecontracteerde zorg; en
 • Zonnepanelen.


Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens PE Schade Particulier

Een andere manier om optimaal voorbereid het examen in te gaan, is door de oefenexamens PE te maken die Hoffelijk aanbiedt. Met deze set Oefenexamens PE Schade Particulier raak je vertrouwd met het echte PE-examen. De oefenexamens die Hoffelijk aanbiedt, bestaan namelijk uit dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Op deze manier kun je oefenen met allerlei verschillende soorten vragen en dat bevordert jouw kans van slagen.

Naast dat je alvast kunt proeven van het echte examen, kun je jezelf ook verbeteren. Je krijgt namelijk inzage in jouw resultaten en ontvangt uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het oefenproces, zodat je zonder aarzeling slaagt voor het echte examen.

Examentraining

Tot slot kun je ook een examentraining bij ons afnemen. Deze examentraining houdt in dat je in een digital classroom samen met medestudenten kennis deelt en vragen kunt stellen. Het is een interactieve sessie waarbij het leerproces centraal staat. Deze training draagt bij aan een optimale voorbereiding op het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Maximaliseer met deze combinatie je slagingskans en verminder de studiebelasting.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

10
2 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De e-learning wordt in duidelijk en overzichtelijke hoofdstukken aangeboden en wordt steeds afgesloten met oefenvragen. Prettig is ook om duidelijk te zien hoeveel % je al hebt gedaan van de stof. Mijn tip: oefen meerdere keren de aangeboden oefenexam...

 • Waar kun je een oefenexamen PE Schade Particulier maken?

  Wanneer je de Oefenexamens PE bestelt bij Hoffelijk ontvang je drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je deze bij ons bestelt, krijg je in totaal twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. De oefenexamens maak je vanuit huis, doordat ze allemaal digitaal zijn. Doordat de vragen sterk overeenkomen met de vragen uit het landelijk PE-examen raak je vertrouwd met de vraagstelling. Hierdoor ben je optimaal voorbereid.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Schade Particulier?

  De examenvragen uit het oefenexamen zijn sterk vergelijkbaar met de examenvragen uit het echte examen. De oefenexamens bestaan namelijk uit dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Zo oefen je met allerlei verschillende soorten vragen. Dit resulteert in een grote kans van slagen. Daarnaast toets je op die manier of je de theorie goed genoeg beheerst om het examen te maken.

 • Waar kun je het Wft-examen Schade Particulier maken?

  Op meer dan 55 locaties door heel Nederland is het mogelijk om het Wft-examen Schade Particulier te maken. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kunt het examen zowel doordeweeks als in het weekend maken, overdag of in de avond.

 • Is de opleiding Wft Schade Particulier moeilijk?

  In principe is de opleiding Wft Schade Particulier voor iedereen toegankelijk en goed te doen. Dit komt door haar laagdrempeligheid en gestructureerde wijze van inrichting. De opleiding doorloop je stapsgewijs: dit houdt in dat je pas doorgaat met het volgende onderdeel op het moment dat je het vorige onderdeel goed beheerst. De opleiding biedt tevens genoeg oefenvragen aan waar je mee uit de voeten kunt. Wij bieden op deze oefenvragen uitgebreide feedback en geven handige, examengerichte tips.

  De opleiding is vormgegeven aan de hand van verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Dit zorgt ervoor dat je bijna moeiteloos door de lesstof heengaat. De studiebelasting is vrij laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Schade Particulier.