De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Schade Particulier
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Maak de Oefenexamens PE en raak vertrouwd met de vraagstelling voor het echte PE-examen Schade Particulier.

Staat jou binnenkort het PE-examen Adviseur Schade Particulier te wachten? Hoffelijk helpt jou graag door te voorzien in uniek en kwalitatief goed lesmateriaal. Met als resultaat: hoge slagingskansen en een lage studiebelasting.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Schade Particulier
De eerste oefen gelegenheid die Hoffelijk aanbiedt, heet de e-learning PE. Deze e-learning helpt je bij een optimale voorbereiding op het echte examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Schade Particulier.

De lesstof die de e-learning aanbiedt, is vergelijkbaar met het landelijk examen. Zo weet je precies wat er van jou verwacht wordt. Verder geeft de e-learning ook inzicht in jouw voortgang, zodat je precies weet wanneer je voorbereid genoeg bent om het echte examen te maken.

Wat houdt de E-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Schade Particulier aan bod komen.
Denk hierbij aan onderwerpen als:

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens
Een andere manier om optimaal voorbereid het examen in te gaan, is door de oefenexamens PE te maken die Hoffelijk aanbiedt. Met deze set oefenexamens raak je vertrouwd met het echte PE-examen. De oefenexamens die Hoffelijk aanbiedt, bestaan namelijk uit dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Op deze manier kun je oefenen met allerlei verschillende soorten vragen en dat bevordert jouw kans van slagen.

Naast dat je alvast kunt proeven van het echte examen, kun je jezelf ook verbeteren. Je krijgt namelijk inzage in jouw resultaten en ontvangt uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het oefenproces, zodat je zonder aarzeling slaagt voor het echte examen.

Examentraining
Tot slot kun je ook een examentraining bij ons afnemen. Deze examentraining houdt in dat je in een digital classroom samen met medestudenten kennis deelt en vragen kunt stellen. Het is een interactieve sessie waarbij het leerproces centraal staat. Deze training draagt bij aan een optimale voorbereiding op het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Maximaliseer met deze combinatie je slagingskans en verminder de studiebelasting.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen