De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Schade Zakelijk
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Schade Zakelijk

De e-learning PE die Hoffelijk aanbiedt, zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Schade Zakelijk.

De lesstof die aan bod komt in de e-learning komt sterk overeen met het landelijk examen. Zo voorkom je ongewenste verrassingen tijdens het echte examen. Daarnaast geeft de e-learning inzicht in jouw voortgang, zodat je weet wanneer je echt klaar bent om het examen af te leggen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?

De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Schade Zakelijk aan bod komen.
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

 • CIS-registratie;
 • Opzetclausule; en
 • Wegenverkeerswet.


Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens PE Schade Zakelijk

De oefenexamens PE dragen ook bij aan een optimale voorbereiding op het echte examen. Aan de hand van deze examens wen je alvast aan de vragen en opzet. De Oefenexamens PE Schade Zakelijk bestaan namelijk uit exact dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Je kunt dus oefenen met allerlei verschillende soorten vragen en dat bevordert de slaagkans.

Hoffelijk biedt ook ondersteuning in jouw voorbereiding door inzage te geven in jouw resultaten. Daarnaast voorzien wij jou van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Op deze manier leer je gelijk van jouw gemaakte fouten. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je een grote kans van slagen hebt tijdens het echte examen.

Examentraining

Als laatste kun je ook de Examentraining PE Schade Zakelijk bij ons uitvoeren. Samen met medestudenten volg je de training in een digital classroom. De examentraining daagt jou uit om vragen te stellen en kennis te delen. Het is een interactieve sessie die bijdraagt aan een uitstekende voorbereiding op het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Schade Zakelijk bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

10
8 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor de oefenexamens van Hoffelijk. De examen leken erg op het echte examen. Fijne gebruiksvriendelijke leeromgeving waar je met gemak naartoe gaat. De drie oefen examens hebben mij zeer geholpen aangezien ik een 9 he...

 • Waar kun je een oefenexamen PE Schade Zakelijk maken?

  De oefenexamens bestel je online bij Hoffelijk. Je krijgt dan drie representatieve oefenexamens. Deze oefenexamens maak je vanuit huis, doordat ze digitaal zijn. Op het moment dat je de oefenexamens bij ons afneemt, ontvang je twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. Het oefenexamen op zich is sterk vergelijkbaar met landelijke PE-examen. Op die manier kom je tijdens het echte examen niet voor onverwachte verrassingen te staan, doordat je al een beetje weet wat je te wachten staat.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Schade Zakelijk?

  Het oefenexamen hanteert ongeveer dezelfde soort vragen als het PE-examen Schade Zakelijk. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding en hoge slaginskansen. Het oefenexamen bevindt zich dan ook in een identieke toetsomgeving. Je proeft alvast van het echte examen en dit geeft je rust en zelfvertrouwen. Daarnaast ben je gelijk op de hoogte van wat je kans van slagen is op het echte examen.

 • Waar kun je het Wft-examen Schade Zakelijk maken?

  Het Wft-examen Schade Zakelijk vindt plaats op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Het examen maak je overdag of in de avond, doordeweeks of in het weekend. De datum en het tijdstip kies je zelf.

 • Is de opleiding Wft Schade Zakelijk moeilijk?

  In principe is de Wft-opleiding Schade Zakelijk voor iedereen toegankelijk en goed te doen. De opleiding is namelijk zeer laagdrempelig en gestructureerd ingericht. Je volgt de opleiding stap voor stap, zodat je ieder onderdeel goed onder de knie hebt. Dat zorgt voor houvast. Er zijn diverse oefenvragen die je tijdens de opleiding maakt. Op elke vraag voorzien wij je van uitgebreide feedback waar je veel van leert. Daarnaast geven wij je ook handige, examengerichte tips.

  De opleiding bevat verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Op die manier ga je zonder moeite door de lesstof heen. De studiebelasting is daarnaast vrij laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Schade Zakelijk.