De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Vermogen
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-Learning PE Vermogen

Een van de oefenmogelijkheden die Hoffelijk aanbiedt, is de e-learning. Op deze manier raak je alvast bekend met het echte examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Vermogen.

Het materiaal van de e-learning komt overeen met het landelijk examen. Zo sta je niet voor onverwachtheden op het echte examen. Ook geeft de e-learning inzicht in jouw voortgang, zodat je weet wanneer je er klaar voor bent om het examen te maken. Op deze manier vergroot je je kans van slagen, beschik je over nieuwe kennis en ververs je oude kennis.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?

De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Vermogen aan bod komen.
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

 • Algemene leidraad Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme;
 • Besluit verzekeringskeuringen ex-kankerpatiënten; en
 • Inkomsten uit tijdelijke verhuur van deel eigen woning belast in box 1.


Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens PE Vermogen

Hoffelijk biedt naast de e-learning ook een set oefenexamens aan die je alvast laat proeven van het echte examen. Onze oefenexamens zijn namelijk sterk vergelijkbaar met het landelijk examen. Je kunt ter voorbereiding alvast oefenen met verschillende soorten vragen die ook op het examen gesteld worden. Een goede voorbereiding verhoogt de slagingskans.

Nadat je de oefenexamens PE gemaakt hebt, biedt Hoffelijk ook inzage in jouw resultaten. Daarnaast ontvang je uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen, zodat je ook kunt leren van jouw gemaakte fouten. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je een grote kans van slagen hebt tijdens het echte examen.

Examentraining

Tot slot kun je ook de Examentraining PE Vermogen bij ons uitvoeren. Je leert samen met medestudenten van en met elkaar in onze zogenaamde digital classroom. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van kennis. Deze interactieve sessie draagt bij aan een optimale voorbereiding op het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Vermogen bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

10
1 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Heerlijk bevestiging te krijgen van de kennis die je hebt mbt het examen. Het eerste examen heb ik gedaan met mijn uittreksel, de andere waren echte tests. Het gebruik van de oefenexamens heeft mij dus enorm geholpen,

 • Waar kun je een oefenexamen PE Vermogen maken?

  De oefenexamens bestel je online bij Hoffelijk. Je krijgt dan drie representatieve oefenexamens. De oefenexamens zijn allemaal digitaal en maak je dus gewoon vanuit huis. Op het moment dat je de examens bij ons afneemt, ontvang je twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. De vragen uit de oefenexamens zijn vergelijkbaar met de vragen uit het landelijk PE-examen. Op die manier proef je alvast een beetje van het echte examen.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Vermogen?

  De vragen uit het oefenexamen lijken heel erg op de vragen uit het echte examen. Het oefenexamen vind je ook in een identieke toetsomgeving en bevat dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Je oefent met allerlei verschillende vraagsoorten. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding en vergroot je slagingskansen dus enorm. Het is ook gelijk een goede test om te zien of je de theorie goed genoeg beheerst.

 • Waar kun je het Wft-examen Vermogen maken?

  Je kunt het Wft-examen Vermogen op meer dan 55 locaties door heel Nederland maken. Dit maakt dat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is waar je terecht kunt. Het examen maak je op een doordeweekse dag of in het weekend. Overdag of in de avond. Aan jou de keuze.

 • Is de opleiding Wft Vermogen moeilijk?

  De opleiding Wft Vermogen is erg laagdrempelig en op gestructureerde wijze ingericht. Dit zorgt voor houvast en maakt de opleiding voor iedereen toegankelijk. De opleiding volg je stap voor stap. Dit betekent dat je pas door kan met het volgende onderdeel wanneer je het vorige onderdeel helemaal begrijpt. Tijdens de opleiding maak je verschillende oefenvragen. Wij voorzien je op alle oefenvragen van uitgebreide feedback, zodat je leert van je gemaakte fouten. Daarnaast geven we je handige, examengerichte tips.

  De opleiding is vormgegeven aan de hand van verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Dit zorgt ervoor dat je bijna moeiteloos door de lesstof heen gaat. De studiebelasting is vrij laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Vermogen.