De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Vermogen
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Toets je kennis met deze drie representatieve oefenexamens. Ga je binnenkort het PE-examen Adviseur Vermogen maken? Hoffelijk ondersteunt jou door te voorzien in oefenmateriaal van echte kwaliteit. Een optimale voorbereiding resulteert in hoge slagingskansen en een lage studiebelasting.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-Learning PE Vermogen
Een van de oefenmogelijkheden die Hoffelijk aanbiedt, is de e-learning. Op deze manier raak je alvast bekend met het echte examen. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Vermogen.

Het materiaal van de e-learning komt overeen met het landelijk examen. Zo sta je niet voor onverwachtheden op het echte examen. Ook geeft de e-learning inzicht in jouw voortgang, zodat je weet wanneer je er klaar voor bent om het examen te maken. Op deze manier vergroot je je kans van slagen, beschik je over nieuwe kennis en ververs je oude kennis.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Vermogen aan bod komen.
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens
Hoffelijk biedt naast de e-learning ook een set oefenexamens aan die je alvast laat proeven van het echte examen. Onze oefenexamens zijn namelijk sterk vergelijkbaar met het landelijk examen. Je kunt ter voorbereiding alvast oefenen met verschillende soorten vragen die ook op het examen gesteld worden. Een goede voorbereiding verhoogt de slagingskans.

Nadat je de oefenexamens gemaakt hebt, biedt Hoffelijk ook inzage in jouw resultaten. Daarnaast ontvang je uitgebreide feedback op alle beantwoorde vragen, zodat je ook kunt leren van jouw gemaakte fouten. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je een grote kans van slagen hebt tijdens het echte examen.

Examentraining
Tot slot kun je ook een examentraining bij ons uitvoeren. Je leert samen met medestudenten van en met elkaar in onze zogenaamde digital classroom. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van kennis. Deze interactieve sessie draagt bij aan een optimale voorbereiding op het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Vermogen bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Vermogen? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Vermogen

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen