De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Zorg
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 2 uur studiebelasting
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Ga aan de slag met de Oefenexamens PE en ontdek in hoeverre je de theorie voor je PE-examen Adviseur Zorg beheerst. 

Wil jij zeker weten dat je in één keer slaagt voor jouw PE-examen Adviseur Zorg? Dankzij het unieke lesmateriaal van Hoffelijk bereid je je optimaal voor en vergroot je jouw slagingskansen. 

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze los van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Zorg
Door aan de slag te gaan met de e-learning PE kun je je goed voorbereiden op het echte examen. Met de e-Learning PE doorloop je op gestructureerde wijze alle Wft-PE actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen adviseur Zorg. De lesstof sluit naadloos aan op het landelijk examen. De e-learning geeft je direct inzicht in je voortgang. Zo weet je precies wanneer je volledig klaargestoomd bent voor het examen. Met als gevolg: een hoge slagingskans en een hoop nieuwe kennis.

Wat houdt de E-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Zorg aan bod komen.

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Examengericht oefenen met oefenexamens
Hoffelijk biedt naast de e-learning ook oefenexamens PE aan. Deze oefenexamens helpen jou om alvast te kunnen proeven van het echte PE-examen. Onze oefenexamens beschikken namelijk over exact dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Je kunt op deze wijze oefenen met de verschillende vraagsoorten.

Nadat je een van onze oefenexamens PE voltooid hebt, bieden wij volledige inzage in de door jou behaalde resultaten. Daarnaast voorzien wij je van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Aan de hand van deze feedback kun jij eventuele fouten in het echte examen voorkomen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het oefenproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

Examentraining
Tot slot, om jouw voorbereiding op het examen helemaal vlekkeloos te laten verlopen, biedt Hoffelijk ook een examentraining aan. Deze examentraining vindt plaats in onze digital classroom. Tijdens deze examentraining leer je samen met medestudenten van en met elkaar. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van kennis. Dit zorgt voor een interactieve sfeer en versnelt het leerproces.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De optimale voorbereiding op je PE-examen Zorg bestaat uit de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Zorg? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Zorg

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen