De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens PE Zorg
€ 39,00 vrijgesteld van btw
 • 2 uur studiebelasting
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • Twaalf maanden beschikbaarheid (uiterlijk tot einde PE-termijn)

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze los van elkaar volgen of gecombineerd. 91% van onze kandidaten slaagt met onze meest gekozen combinatie e-Learning PE én Oefenexamens PE.

E-learning PE Zorg

Door aan de slag te gaan met de e-learning PE kun je je goed voorbereiden op het echte examen. Met de e-Learning PE doorloop je op gestructureerde wijze alle Wft-PE actualiteiten die aan bod komen op het PE-examen adviseur Zorg. De lesstof sluit naadloos aan op het landelijk examen. De e-learning geeft je direct inzicht in je voortgang. Zo weet je precies wanneer je volledig klaargestoomd bent voor het examen. Met als gevolg: een hoge slagingskans en een hoop nieuwe kennis.

Wat houdt de E-learning PE concreet in?

De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Zorg aan bod komen.

 • Akte van cessie;
 • Invloed op beleid zorgverzekeraar; en
 • Vergoeding van ongecontracteerde zorg.


Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Examengericht oefenen met oefenexamens

Hoffelijk biedt naast de e-learning ook oefenexamens PE aan. Deze oefenexamens helpen jou om alvast te kunnen proeven van het echte PE-examen. Onze oefenexamens beschikken namelijk over exact dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Je kunt op deze wijze oefenen met de verschillende vraagsoorten.

Nadat je een van onze oefenexamens PE Zorg voltooid hebt, bieden wij volledige inzage in de door jou behaalde resultaten. Daarnaast voorzien wij je van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Aan de hand van deze feedback kun jij eventuele fouten in het echte examen voorkomen. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het oefenproces, zodat je zonder problemen slaagt voor het echte examen.

Examentraining

Tot slot, om jouw voorbereiding op het examen helemaal vlekkeloos te laten verlopen, biedt Hoffelijk ook een Examentraining PE Zorg aan. Deze examentraining vindt plaats in onze digital classroom. Tijdens deze examentraining leer je samen met medestudenten van en met elkaar. Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het delen van kennis. Dit zorgt voor een interactieve sfeer en versnelt het leerproces.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De optimale voorbereiding op je PE-examen Zorg bestaat uit de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

 • Waar kun je een oefenexamen PE Zorg maken?

  Wanneer je het pakket Oefenexamens PE Zorg afneemt bij Hoffelijk, ontvang je drie representatieve oefenexamens. Wanneer je deze afneemt, krijg je twaalf maanden toegang tot de online leeromgeving. De oefenexamens zijn digitaal dus maak je gewoon thuis. Het is de perfecte voorbereiding op het echte examen, omdat de vragen uit het oefenexamen vergelijkbaar zijn met het landelijk PE-examen.

 • Wat voor soort examenvragen kun je verwachten bij PE Zorg?

  De vragen uit het oefenexamen PE Zorg komen overeen met het echte PE-examen Zorg. Het oefenexamen bevindt zich dan ook in een identieke toetsomgeving, zodat je alvast proeft van het echte examen. Je oefent met alle verschillende vraagsoorten. Zo weet je of je er echt klaar voor bent en neem je optimaal voorbereid deel aan het PE-examen Zorg.

 • Waar kun je het Wft-examen Zorg afleggen?

  Het Wft-examen Zorg vindt plaats op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Het is mogelijk om het examen zowel doordeweeks als in het weekend te maken. Dit kan in de middag of in de avond.

 • Is de opleiding Wft Zorg moeilijk?

  De opleiding Wft Zorg is erg laagdrempelig en op zeer gestructureerde wijze ingericht. De opleiding volg je stap voor stap, dit zorgt voor houvast. Je gaat pas door naar het volgende onderdeel, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond. Naast deze stapsgewijze structuur, ontvang je uitgebreide feedback bij het maken van de oefenvragen en we geven handige, examengerichte tips. Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk.

  Dankzij de verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen, zorgen wij ervoor dat je bijna moeiteloos door de lesstof heen gaat. Daarbij is de studiebelasting laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Zorg.