De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Basis
€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 4 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen

Om te toetsen of je de examenstof beheerst kun je de Wft Basis Oefenexamens bestellen. Je ontvangt van ons 3 representatieve oefenexamens in je persoonlijke leeromgeving. De examens zijn voorzien van uitgebreide feedback. Daarnaast kun je alle vragen uit een Wft-oefenexamen gedurende een periode van zes maanden onbeperkt herhalen.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Basis?
De Oefenexamens Wft Basis zitten hierbij inbegrepen. Als je de Opleiding Wft Basis volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

 

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte Wft-examen. Zo hebben onze Oefenexamens Wft Basis dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inhoud Oefenexamens Wft Basis

Tijdens de Oefenexamens Wft Basis toetsen we jouw kennis aan de hand van 41 examenvragen. Hier heb je 120 minuten de tijd voor. De vragen zijn onderverdeeld in drie onderdelen:

 • Kennis en Begrip (20 vragen)
 • Vaardigheden en Competenties (20 vragen)
 • Professioneel gedrag (1 vraag)

De vragen in de oefenexamens gaan over de onderwerpen die ook tijdens de Wft-opleiding aan bod komen. We raden dan ook aan om eerst de opleiding te volgen, voordat je de oefenexamens gaat maken.

Inzicht in je resultaten

Met de Oefenexamens Wft krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens

Als je alle vragen van de oefenexamens heb beantwoord, raden we je aan om de antwoorden nogmaals na te lopen. Indien je nog twijfels hebt over een bepaald thema, dan kun je je nog een keer focussen op dit specifieke thema. Dit is ook handig om te doen wanneer je nog moeite hebt met het beantwoorden van sommige vraagsoorten. Daarbij bevelen we aan om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een oefenexamen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Basis.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Basis maken?

  Wanneer je bij ons de Wft-opleiding Basis volgt, zitten de oefenexamens Wft Basis automatisch hierbij inbegrepen. Dit zorgt voor de optimale voorbereiding op het Wft-examen.

  Het is ook mogelijk om het pakket Oefenexamens Wft Basis apart bij ons af te nemen. Dit pakket bestaat uit drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je het pakket bij ons afneemt, ontvang je zes maanden toegang tot de leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  Voor iedere Wft-module bieden we oefenexamens aan. In totaal zijn er bij Hoffelijk negen modules waarvoor je je kunt inschrijven. Het gaat om de volgende modules:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Basis oefenexamen?

  De vragen die voorkomen in het Wft Basis oefenexamen komen sterk overeen met het echte examen. Op die manier zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid bent op Wft-examen en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het oefenexamen hanteert dezelfde vraagsoorten en kenmerken als het landelijk examen.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Basis?

  De beste tip om met een goed gevoel het examen Wft Basis in te gaan, is om vooraf de Wft-opleiding met daarbij horende oefenexamens te doorlopen. Wanneer je de oefenexamens gemaakt hebt, ontvang je hier uitgebreide feedback op. Neem deze feedback dus goed door, want hier leer je van. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om alle vragen uit het oefenexamen onbeperkt te herhalen. Maak hier gebruik van.