De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Consumptief Krediet
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort examen Wft Consumptief Krediet doen en wil je zeker weten of je er écht klaar bent? Dat kan! Met Oefenexamens Wft Consumptief Krediet van Hoffelijk kun je je niveau testen aan de hand van representatieve oefenexamens én gelijk je slaagkansen vergroten!

Volg je bij ons je Wft-opleiding?
De Oefenexamens Wft Consumptief Krediet zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
Met de Oefenexamens Wft heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte Wft-examen. Zo hebben onze oefenexamens dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inzicht in je resultaten
Met de Oefenexamens Wft krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet.