De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Consumptief Krediet
€ 59,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort examen Wft Consumptief Krediet doen en wil je zeker weten of je er écht klaar bent? Dat kan! Met Oefenexamens Wft Consumptief Krediet van Hoffelijk kun je je niveau testen aan de hand van representatieve oefenexamens én gelijk je slaagkansen vergroten!

Volg je bij ons je Wft-opleiding Consumptief Krediet?
De Oefenexamens Wft Consumptief Krediet zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
Met de Oefenexamens Wft heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte Wft-examen. Zo hebben onze oefenexamens dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inzicht in je resultaten
Met de Oefenexamens Wft krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Consumptief Krediet maken?

  Wanneer je de Wft-opleiding Consumptief Krediet volgt bij ons, ontvang je automatisch een set oefenexamens. De oefenexamens dragen bij aan een optimale voorbereiding. De oefenexamens zijn bijna identiek aan het landelijk examen.

  Het is uiteraard ook mogelijk om de oefenexamens los af te nemen. Je ontvangt dan in totaal drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je het pakket afneemt bij Hoffelijk, krijg je zes maanden toegang tot de leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Consumptief Krediet oefenexamen?

  De oefenexamens bestaan uit dezelfde kenmerken als het echte examen. Daarnaast hanteert het oefenexamen dezelfde vraagsoorten als het landelijk examen. Zo bereiden we je optimaal voor op het examen en kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Consumptief Krediet?

  Wil je er zeker van zijn dat je het Wft-examen in één keer haalt? Schrijf je dan in voor de Wft-opleiding Consumptief Krediet. De opleiding stoomt je klaar om het examen tot een goed einde te brengen. Daarnaast ontvang je automatisch de oefenexamens wanneer je je inschrijft voor de opleiding. De vragen uit de oefenexamens kun je onbeperkt herhalen, dit raden we je dan ook aan om zeker te doen. Een andere tip is om de uitgebreide feedback die we je geven goed door te lezen.